Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem pri instalaci IR prijimaca

Dobre rano vospolok,

zo stranky www.branor.sk som si objednal IR prijimac na prijimanie signalu z dialkoveho ovladaca. Pripaja sa do USB portu. Mam vsak problem s instalaciou. Po pripojeni do USB sa ma prihlasit ako Igor AVP a vypytat si ovladace dodane na CD. Avsak mne sa na ntb objavi len klasicke chybove hlasenie z windows:

[http://img384.imageshack.us/img384/9419/irerrorbb0. png]

Tymto hasla fajka, ovladac sa nenainstaluje a zariadenie nie je mozne pouzivat. Skusil som to na klasickom desktope, kde mi zariadenie spravne rozpoznalo, zacala sa instalacia ovladacov, avsak skoncilo to na BSOD. Po restarte sa vsak instalacia podarila a zda sa, ze zariadenie pracuje spravne (na ovladac reaguje dost tazkopadne, pouzil som TV ovladac, nakolko sa mi vybili baterie z ovladaca na TV kartu...), ale teoreticky pracuje.

Na zaver len dodam, ze vyrobca bol velmi korektny a ponukol vratenie penazi po zaslani produktu, avsak ja by som ho rad pouzival, lebo ziadnu alternativu som nenasiel. Vdaka za kazdu cennu radu.

edit // v Device Manageri sa neobjavuje ziadne nezname zariadenie, pokusil som sa odobrat vsetky USB zariadenia, nepomohlo. V Event Vieweri ziadna zmienka o pokuse instalacie ci dovode chyby. V Safe Mode sa uz neobjavuje ani pokus o najdenie HW.

edit2 // na ntb som skusil vsetky 3 porty, teraz uz pri pripojeni do ktorehokolvek ntb vobec nereaguje, ziaden pokus o instalaciu. zhola nic.

Předmět Autor Datum
// up // poslední
2laak 12.12.2008 20:25
2laak

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru