Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde mi přeinstalovat os

dnes jsem zapla pc a hláška nelze číst z disku restartujte pomocí ctrl+alt+del to jsem udělala a nic zase to samé a tak jsem kabel sata který vede do hdd přepojila do jiného sata vstupu(jsou v pc 4) a v pohodě to naběhlo (třeba je vážně špatný ten jeden sata vstup? )-možná to ani nebyl tak úplně problém kodeku-co myslíte chytří lidé ;-) ?
lední brtník: já si právě do pc (dokumenty) nerada něco dávám já to spíše kopíruji na externí hdd (jen je zajímavé ,že s pc mám takové problémy,když přeinstalace os a instalace ovšech ovladačů proběhla naprosto ok -chápete?)
takže ty máš třeba jen vlc (který má v sobě kodeky) a pak auto gk který má v sobě xvid codec? to ti vážně stačí ? já jen že podle mě je dobrý wmp který v sobě bohužel žádné kodeky nemá a pak kmplayer (ten je má ale nejsem spokojena s obrazem ikdyž si tam ručně nastavím kontrast i jas)
myslíte že když příště zapnu pc zase tam bude hláška nelze číst z disku-nebo už jsem to mohla vyřešit? asi napíšu ohledně toho špatného sata nebo hdd prodejci ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny