Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklamace - flash Patriot USB X-Porter

Tak jsem na radu doporucni koupil v czechcomputeru flashku Patriot USB 2.0 X-Porter 2GB, XT Boost 150x.

Slapala u notebooku 2 mesice jako ready boost. Jenze jednoho dne prestala.

Tak jsem ji zanesl na reklamaci. Technik v czc napsal: flash disk se po zapojeni nenacte, stav odpovida dobe pouzivani, vykla se USB vystup.

(Ten konektor se fakt malilinko vykla, coz je podle me dany tim, ze je obal z gumy.)

Po 14 dnech mi volali, ze se to vratilo z reklamace a kdyz jsem si proto dosel tak mi rekli, ze je reklamace neuznana. Dali mi vypis od jejich distributora 100Mega Distribution, ze je zavada neuznatelna, ze je tam mechanicky poskozeni, ulomeny USB konektor.

Tak jsem to vzal, ze holt osud a odesel jsem, jenze doma jsem se na tu flashku podival a koukam, ze USB konektor je fakt ulomeny. Tak si nadavam, ze jsem debil, ze jsem si to nezkontroloval hned na miste a mohl jsem se hadat. Proste ty smejdi (nejspis 100Mega), aby to nemuseli uznat, tak vylomili USB konektor. Hlavne ze to ma zaruku 60 mesicu.

No jedna vec je, ze vsem doporucuju, aby tuhle flashku nekupovali, protoze proste existujou vadny kusy, ktery nikdo nevyreklamuje.

Druha vec je, ze me nasrali, ze tim jednanim, jednak czechcomputer, myslim, ze jim to bylo jasny, proto mi to dali zabaleny tak, abych to tam hned nekontroloval a hlavne ten jejich distributor 100Mega Distribution.

No soudit se kvuli dvema stavkam nebudu, ale o to vetsi si na ne dam pozor:!:3-[

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Obavam se, ze se to da generalizovat. Ja pro zmenu zakoupil HDD od Seagate, kde byla podrcena civka.… poslední
gd 18.12.2008 12:47
gd

Obavam se, ze se to da generalizovat. Ja pro zmenu zakoupil HDD od Seagate, kde byla podrcena civka. To jsem zjistil az mimo obchod, kdy se po otevreni zapeceteneho pytliku zacal sypat takovy cerny prasek. Pytlik byl pritom neposkozen, takze zadne podezreni...

Suma sumarum, vadne muze byt cokoliv a pokud na to clovek nechce doplatit, musi "zdrzovat frontu", aby si pred obchodnikem overil neposkozenost. (na skryte vady je pamatovano v zakone...)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru