Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s homebankingem na IE7

Práci s Internet Explorerem mám rád asi jak hrabě Dracula opalování v pravé poledne, ale krutý osud reprezentovaný homebankingem České spořitelny mne k tomu někdy donutí.
Používám jej prosto asi tak jednou denně. Když však pracně napíšu příkaz k úhradě a odešlu jej, obdržím následující hlášku:

[356775-Err.jpeg]

Ta je však evidentně lživá, protože když následně vymažu všechny dočasné soubory, cookies a podobný balast, a počítač zrestartuji, homebanking funguje.

Vzhledem ke skutečnosti, že toho balastu by tam s ohledem na minimální používání IE nemělo být tolik, zajímalo by mě v čem je problém, že se to odvolává na potíže s Javou. Mohu si samozřejmě zabezpečit automatické mazání toho sajrajtu, ale zajímal by mě samotný princip problému.

Jinak ke stejnému problému dochází jak na pracovním PC na Win XP s SP3 a IE7, tak i na domácím notebooku se stejnou SW konfigurací.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nezbývá než vyzkoušet konkurenci. Sám Microsoft v současné době doporučuje Mozillu, Operu. Dneska js…
jano102 18.12.2008 15:34
jano102
http://www.microsoft.com/cze/presspass/msg/20081217 _news1.mspx v souvislosti s bezpecnosti IE7
borsuk 18.12.2008 16:45
borsuk
Kde v té zprávě prosímtě doporučuje microsoft mozillu nebo operu - nemůžu to tam najít?
lk 19.12.2008 08:21
lk
Jo? ja nevim...:-D muj link je jen upozorneni na vydanou zaplatu, nic vic nic min...:beer: Nelam si… poslední
borsuk 19.12.2008 13:18
borsuk

Nezbývá než vyzkoušet konkurenci. Sám Microsoft v současné době doporučuje Mozillu, Operu. Dneska jsem v internetovém bankovnictví Komerční banky našel výzvu na aktualizaci IE nebo používání konkurence!!!! výše jmenované. Vyzkoušel jsem Mozillu a vše jede v poho. IE má tolik bezpečnostních děr, že už není bezpečný:)):-(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru