Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spyware terminator - zablokování akce

Ahoj,mám nainstalovaný Spyware terminator v Systému VISTA v notebooku ASUS. Při instalaci různých programů se objeví hláška : " Spyware terminator zablokoval akci ." Je na výběr: pět minut,deset,šedesát minut, do restartu...co to znamená ? Nefungujou mi ovladače na foťák canon a jiné. Ale to je na vistách asi normální že? Tak snad jen co znamená to zablokování akce...Díky
Změna předmětu, původně: Spyware terminator (LaKr) (Kráťa)

Předmět Autor Datum
Zablokování akce kupodivu znamená, že byla zablokována právě prováděná akce. Například instaluješ ov…
Kráťa 21.12.2008 00:50
Kráťa
ahoj,díky.
Miloš007 21.12.2008 09:31
Miloš007
ahoj,teď jsem zjistil,že mi to vyskakuje i když syn hraje na superhry.cz,nebo jak se to jmenuje.A to… poslední
Miloš007 22.12.2008 18:48
Miloš007

Zablokování akce kupodivu znamená, že byla zablokována právě prováděná akce. Například instaluješ ovladače k něčemu, terminátor to omrkne a když se mu to nelíbí, instalaci zablokuje a je to. Pokud máš terminátora spuštěného rezidentně, tak ho před instalací ovladačů vypni (asi bude u hodin ikonka - klik pravou myší a vybrat "exit").
Jinak k foťáku převážně žádné ovladače nepotřebuješ. Po propojení kabelem s počítačem ho máš jako další disk (třeba jako máš CD).

ahoj,teď jsem zjistil,že mi to vyskakuje i když syn hraje na superhry.cz,nebo jak se to jmenuje.A to vlastně nic nestahujeme.Na normálním pc mám taky spyware terminátor,myslím že dokonce stejnou verzi,ale tam nic neskáče.Co znamená to 5 minut,do restartu apod.???Díky M.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru