Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vir - přišel mi na mail nějakej soubor kterej jsem stáhnul a otevřel a počítač jde jen restartovat

dobry den, mám takový problém, přišel mi na mail nějakej soubor kterej jsem stáhnul a otevřel(drwtsn32.exe). Od té doby mi po bootování najede počít do windows, ale jakmile kliknu na jakoukoli ikonu na ploše tak se mi to vyhodí hlášku že nastaly problémy drwtsn32.exe a je nutno jej zavřít. Potom jde počítač maximálně restartovat. Jediný co jde, je mozila z které právě píšu. Mám takovej pocit, že to bude nějakej vir, bohužel nevím co s tím. Věděl byste někdo prosímvás co s tím?
Změna předmětu, původně: vir (LaKr) (Kráťa)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Když už jsme u krvelačných virů, tak mi do počítače vnikl vir, který napadl soubor user32.dll (myslí…
Telever 24.12.2008 13:37
Telever
Nastav si AV, aby rovnou nemazal, ale napřed léčil. V případě neúspěchu aby se dotázal, co dál. Když… poslední
Fuente 27.12.2008 04:15
Fuente

Když už jsme u krvelačných virů, tak mi do počítače vnikl vir, který napadl soubor user32.dll (myslím) ve WINDOWS/system32 antivir ho smazal, ale asi to byla část důležitá pro chod. Po zapnutí počítače, bootování se na ploše zobrazí nabíhání Windos XP, pak monitor blikne a zase se restartuje. Nevíto někdo jestli by to molho jít opravit bez přehrání Windowsu? Díky (klidně napište všelijaký urážky, ale tím mi nepomůžete, radši bych někoho kdo mi poradí)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru