Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s reproduktory

Dnes jsem dostal reproduktory Genius 5.1 Hometheater a zapojil jsem je přesně dle návodu. Reproduktory fungovaly až na to že mp3 a filmy mi hrály jen ve dvou předních. To jsem vyřešil tím, že jsme je přehrával v JetAudiu. Poté mi však začly zničehonic hrát zase jen dva ale asi po půl hodině hrály zas všechny až do večera. Ovšem potom co jsem restartoval PC mi hrajou zase jenom dva a to i tam kde předtím hrály všechny. Prosím o radu čím by to mohlo být a jak to vyřešit.

Předmět Autor Datum
Však je to tak v pořádku. Hudba je stereo a patří jen do dvou předních repráků. Zadní repro jsou tzv…
Prasak 25.12.2008 21:24
Prasak
To já vím jenže jsem měl program který to stereo hral ve všech pěti (JetAudio) a ten nyní nefunguje.… poslední
Patrikhlavenka 25.12.2008 21:49
Patrikhlavenka

Však je to tak v pořádku. Hudba je stereo a patří jen do dvou předních repráků. Zadní repro jsou tzv. "efektové". Ty budou hrát jen tehdy, když je zvuk zaznamenán v 5.1 formátu, což jsou filmy na DVD. MP3 bývají jen stereo a DivX filmy obvykle taky. Takže ze všech repráků to pojede jen tehdy, když i zdrojový soubor je nahrán prostorově.

To já vím jenže jsem měl program který to stereo hral ve všech pěti (JetAudio) a ten nyní nefunguje. Když jsem skoušel test reproduktorů v audiowizardu tak hraly tež jen ty dva a při testu ostatních bylo ticho. Předtim hraly všechny. Našel jsem na cd ovladače od zvukové karty a přeinstaloval je. Nyní v audiowizardu hraly predni i když měl hrat stredni nebo zadni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru