Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak propojit UPC imternet s routerem asus

Taky jsem řešil před nedávnem tento problem UPC vs. router a všude v různých diskuzích se uvádí, že stačí vše propojit a router pouze restartovat odpojením od napájení a pak už to jede, ale chyba lávky. Ono to sice jede, ale do doby než vypnete svá připojená PC.
Takže jsem nakonec stejně musel hezky ručně zadat v nastavení routeru MAC adresu a pak už to konečně začalo šlapat bez problémů. A pokud si člověk chce sem tam stáhnout i nějaký torrent, měl by router podporovat i UPnP, což je potřeba taky zapnout jak na routeru, tak v programu pro torrenty.


OT: Praktiky UPC
Jinak pokud to nevíte tak UPC změnilo tarify, kde už je standard 10MB, což dávají pouze novým zákazníkům a těm stávajícím radši ani nic neoznámí. Ti stávající si jedou hezky za stejný paušál 2,5MB rychlostí. Při zavolání na zákaznickou linku (což je horší než u O2, než se dostanete přes plechovou hubu a to je co říct), vám slečna sdělí, že tarify byly automaticky změněny a že to budou navyšovat všem postupně, takže snad koncem ledna. Tak si tak říkám, tarify si změní, ale rychlost nezvýší a paušální poplatek nesníží a tech. problémem to není. Nejlepší fór je ovšem jejich online tech. podpora za 6kč/1min. V případě dotazníku je zaručena odpověď do 48hod., tomu říkám služby ]:(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny