Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem spoplatnenie videa na nete

Rád by som sa dozvedel či je možné, aby užívateľovi bolo nejakým - neviem akým spôsobom spoplatnené prezeranie videa na www stránke, videa na stránke boli uvádzané ako spoplatnené, je prezeranie ukážok k daným videám, kde sa nevyžaduje od návštevníka prihlas. meno ani heslo nejakým iným spôsobom spoplatnené. Pre väčšinu z vás asi hlúpa otázka, bol by som však vďačný za odpoved. ďakujem

Předmět Autor Datum
Samozřejmě existují stránky, které se dají prohlížet a stahovat z nich až po zaplacení. Jinak je pro…
karel 27.12.2008 00:25
karel
V pohodě jsou možnosti, kde si users prohlížejí stránky, kde sami uploadují soubory a kde je reklama…
Fuente 27.12.2008 08:20
Fuente
Snad jsem otázku pochopil dobře :-) Třeba u ATS Praha nebo Erika a.s. je možné si zařídit placené S… poslední
marekdrtic 27.12.2008 08:47
marekdrtic

Samozřejmě existují stránky, které se dají prohlížet a stahovat z nich až po zaplacení. Jinak je prohlížení bezplatné, pokud uživatel nemá dial-up připojení a neodklikne OK, které ho přesměruje na připojení s nějakým drahým tarifem. To obvykle zjistí až po obdržení účtu od poskytovatele připojení.

Snad jsem otázku pochopil dobře :-)

Třeba u ATS Praha nebo Erika a.s. je možné si zařídit placené SMS, po odeslání SMS třeba "videjko čislovidea" je zákazníkovi obratem zaslána SMS s kodem. Před tímto odesláním dojde třeba k aktivaci skriptu na tvém webu, který uloží do databáze toto unikátní ID. Dále zákazník zadá ID do políčka na tvém webu a kontrola zda ID existuje a video se zobrazí. Zavedení této službyu ATS stojí 12000 Kč a u Eriky 15000 Kč.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru