Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace Adobe Photoshop CS3

Co resim ja? Resim to, ze na 64b viste to nejede. Nekomu jo a nekomu ne. Podpora 64b je z celyho baliku CS3 i 4 tusim pouze u PS a snad jeste u jednoho programu, zbylych 7 nebo kolik programu podporu nema. U programu, ktery stoji jako stary auto bych cekal vic. Navic pri predpokladanym ocekavani toho, ze to bude zrat pamet jako nenazranej slon, bych cekal, ze vyrobce aspon predpoklada, ze lidi budou pouzivat vic pameti nez 3.x gb, ktery jsou mozny na 32b systemu. Jo PS CS4 podporu ma, ale mne jde napriklad o Adobe Acrobat, ktery i podle podpory nema problem na 64b systemu, no u mne problem ma a nikdo nevi proc. Odmita se instalovat i po pouziti vsech cisticu a kdyz uz se nainstaluje, tak funguje spatne. Nepopisoval jsem tazateluv problem, alespon v uvodni casti, psal jsem o mem, ale to je jedno. Navic on nepsal, jestli ma 32b nebo 64b system.

Jinak je prece jedno, jestli on potrebuje CS3 nebo CS100, je prece jeho vec co pouziva nebo jsme i na poradne uz jako v EU, kde ti naridi, ze ti staci pouzivat starou verzi PS5, ktera ti podle nich staci a musi byt ze zlute krabicky s cervenym pismem napriklad tak, jako chteli ti saskove z Bruselu kontrolovat zakriveni bananu? Jestli to ukradl, je to taky jeho vec, navic on nepise, ze by to ukradl, ale ani ze to koupil, pokud jsem se teda neprehlidl, ale ani tak si myslim, ze neni nutny z kazdyho delat obecne zlodeje. Za dalsi cim vic programu kupuju, tim vic jsem nucen krast, protoze treba posledni hra, kterou jsem kupoval synovcovi Madagascar a Doba ledova maji jakysi posrany ochrany a nemas sanci si ani cd zkopirovat. Ti debilove jaksi nepredpokladaji, ze 4 lety decko to cd muze velice lehce znicit-coz uz samozrejme udelal a rady typu "mas si to hlidat" jaksi nemaji sanci obstat, protoze nemuzes stat 24h denne decku za zadkem a debilni cd musi byt v mechanice aby hra sla vubec spustit, takze mu staci pouze vysunout cd z mechaniky. Kdyz to ukradnu, problemy nemam. Stejne s ukradenou verzi CS. Uz jsem to zkousel a vsechno jede bez problemu, tak asi nekde bude chyba a urcite ne jen u me.
Ja treba linux nemam a ani nechci, nemam cas na kraviny a reseni problemu u linuxu, staci mne to na win.

Takze ono to neni tak jednoduchy, jak se na prvni pohled zda anebo pokud vis vic nez podpora Adobe, tak budu jedine rad, kdyz mne poradis jak to nainstalovat na 64b vistu. Acrobat nema mit podle podpory s titmto systemem problem, jine veci z baliku nekde jo nekde ne, ale tento by mel jet. No a nejede.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny