Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace Adobe Photoshop CS3

Jako hezky jsi se rozepsal, ale prave ze u takhle drahyho programu jako PS pripadne celyho baliku programu od Adobe se to obvykle, kdyz si to kupuju dela tak, ze nejprve si zjistim pozadavky jako je OS apod a potom si to kupuju prave s tim, ze ty pozadavky mam splneny.
Pokud mi to presto nefunguje tak volam na podporu a pozaduju, aby to fungovat zacalo a urcite to nebudu resit tady na poradne.

Mimochodem Adobe Acrobat 8.1 ma podle Adobe podporu 64 bit Windows Vista, takze pokud je mas zakoupeny, tak je otravuj tak dlouho, dokud ti neporadi, jak to zprovoznit.

---

Jinak poznamky k ostatnim vecem:
-tady nikdo neresi, jestli to ukrad nebo ne, ale pokud nenapise, ze to ma koupeny a jeho problem nikdo jiny nema, tak to proste evokuje, ze ma nejspis stazenou nejakou piratskou verzi a este spatnou.
-me doporuceni na nizsi verzi vychazelo ciste z toho, ze tyto starsi verze jsou logicky vice odladene a treba by mu stacily.
-no s tema hrama me to taky stve, ale Ubisoft ted oznamil, ze tituly, ktere od ted bude vydavat budou naprosto bez jakychkoli ochran, protoze platit za ochrany vyjde draho a pirati je stejne prekonaji, tak doufam, ze Ubisoft za pul roku oznami, ze prodal mnohem vice her, protoze vsichni kdoz piratili kvuli ochranam si radeji sli nechraneny titul od Ubisoftu koupit.:!:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny