Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samovolne premisteni ikonek na plose po odhlaseni z uctu.

Ahoj,

potreboval bych poradit s par vecmav XP. Resim to uz nejakou dobu a nikde jsem nenasel funkcni reseni.
- Po prepnuti z meho admin uctu na ucet jineho (omezeneho) uzivatele, se pravidelne stavalo, ze po odhlaseni z omezeneho uctu a navratu zpet do hlavniho, se zmenila hloubka barev na 16b. Nevim doted proc, ale samo se to asi ustalilo, za posledni dva dny je klid. Pokud by nekdo vedel co a proc to dela, tak dejte vedet.

- Druha vec trva stale dal a uz toho zacinam mit plne zuby, protoze me nebavi porad hledat ikonky po plose a premistovat je zpet. Po stejne procedure(odhlaseni, prihlaseni do jineho uctu, navrat do hlavniho) se v hlavnim uctu prestehuji ikonky, ktere mam na plose, naprosto nelogicky a pokazde jiny pocet a jine ikonky. 100% aktivitu vykatuje ikonka kose, upm, regtoy a revouninstaleru. Ty jsou vzdycky na jinem miste, ale stehuji se na stejna mista. Pak je par jinych, ktere se stehuji kamkoli k leve strane a pokazde na jine volne misto. Nevite nekdo co s tim?
Rozliseni mam nastaveno samozrejme v obou uctech stejne, stejne tak pocet barev. Nemam zapnuto "rovnat automaticky". Musim mit zapnuto "rovnat k mrizce", protoze se spodni rada ikonek zacala chovat jaksi divne a nesla dole zarovnat, porad se dostavala pulkou pod spodni modrou listu. Nevite nekdo co s tim?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny