Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA IV - Problém, spatne nastavena grafika ???

Já jsem jen popsal stav věci - můžeš se vztekat jak chceš, ale u nás prostě není taková kupní síla, aby všichni zájemci dali prachy za hru. V USA se hry prodávají, je to jednodušší, než to pirátit. Tam ta cena za hru v poměru ke mzdě je jiná.
Výdělečně činný člověk si tu hru koupí, ale studenti jsou největší sorta pařanů a to jsou obvykle ti, kteří se musí o každou korunu doprošovat rodičů. A rodiče vidí jiný priority, než aby jejich potomek furt hrál hry ("zas tam seděl celej den, ani smetí nevynesl") a ještě ho v tom za 1500 podporovali. A když si mladej vydělá prachy na brigádě, tak je raději vrazí do HW, ten se dá sehnat jedině za peníze. To je ten důvod, proč u nás (a na východ) funguje pirátsví. Argument nedostačující, ale bohužel pravdivý.

A jak píšeš, kdybych přestal kupovat hry, tak je do bídy nedostanu. Takže když ji upirátím, tak na tom vlastně bude vývojář stejně? Kdyby byla hra levná, tak by ode mě pár fufníků viděli, takto neuvidí nic. Tedy nekoupit, nebo upirátit = vývojář dostane stejný ho*no.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny