Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA IV - Problém, spatne nastavena grafika ???

No jo ale proč zkrátka nepočkat a hru si koupit a zahrát až hra bude levnější? A navíc, například GTA4 je dosti náročná na hardware - a to je jedna z hlavních výhod koupě starších kousků, hru si pak můžete zahrát na krásně plné detaily a neutěšovat se že 800x600, vše na low a 15-20 fps je vlastně krásná plynulá grafika?
Tím nechci říct že všechny hry co jsem hrál/hraji mám zakoupeny, ale tuto výhodu jsem objevil již před několika lety a musím říci, že hru si užiji mnohem více, když si ji můžu zahrát v plné grafice, plynule a navíc s pocitem, že když se u ní bavím, tak jsem i odměnil autory hry.
Opravdu to neberte jako moralizování, spíše jako jen to, že nedostatek financí lze řešit i jiným způsbem a hrát s klidným srdcem i s platnými patchi :-)
Ale nedovolím si menší rýpnutí, ono se pak těžko potom machruje před spolužáky a virtuálními entitami na netu, když oni už to dohráli a já ještě ne a navíc, pepa říkal že mu to na notebooku jelo na skoro plné detaily a úplně plynule! Budu pak přece totálně out... :.(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny