Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stary PC a novy LCD

Souhlasím, doma jsem si bohužel kvalitního obrazu dříve neužil (v dobách CRT-only jsem ještě nedisponoval vlastními financemi) a figurovaly u nás doma low-cost CRT a teprve před 2 lety jsem vrazil své vydělané penízky do 20" IPS (HP LP2065). Vím že to oproti profi CRT či LCD za x desítek tisíc to není nic moc, ale alespoň si můžu užít amatérské úpravy fotografií s tím, že výsledek alespoň přibližně odpovídá tomu, co vidím na obrazovce.
Ovšem když se na ně podívám u kohokoli na notebooku či průměrném stolním LCD, připadá mi, že je něco špatně... Kupodivu se ale velké části lidí tyhle "zářivé" barvičky velice líbí - pak je velká sranda, když si fotky vytisknou a diví se "mámo to je nějaké pobledlé ne?asi budem muset koupit foťák s více megapixelama"
Pokud to má člověk na internet a hry, tak mu to bezpochyb stačí, větší hrůza mě jímá u dotazů na fórech typu "lcd na grafiku do 8000 tisíc", "notebook s kvalitním podání barev - úprava fotografií" a podobně, myslím že ti lidé pak musejí být ze své koupě dost zklamaní (o to více, když předtím vlastnili na hraní s grafikou nějaké to lepší CRT a v rámci "modernosti" si koupili notebook či "placaté" LCD).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny