Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jaký set top box s hdd ?

Zdravím, pro svou tchyni sháním set top box s hdd. Modelů je k dostání spoustu, ale já bych se rád tady zeptal na Vaše zkušenosti s určitým modelem který by jste mi doporučovali. Představuji si cenovou relaci max 4000 kč velikost hdd min 160gb,2 tunery, meny samo v češtině a pokud možno jednoduché ovládání pro dámu v letech.

Děkuji za rady...

Předmět Autor Datum
Co třeba modely firmy Sigmatek? Sigmatek DVBH-2000
Tatík 10.01.2009 19:56
Tatík
Vzdycky zalezi od koho mas signal digi tv. Pokud mas upc nebo neco podobny, tak rychle zapomen na to…
Radek 10.01.2009 20:12
Radek
Radku jak nejde? Já doma používám pro příjem dig. vysílání obyčejnou pokojovou anténu a jsem v pohod…
Tatík 10.01.2009 20:20
Tatík
Tak to mozna jo, psal jsem konkretne o UPC, mam je doma, pak mam doma jeste Netbox, proto jsem psal,…
Radek 10.01.2009 20:28
Radek
Já jsem si Tvou odpověď špatně přečetl a tak sorry. Měl jsem napsat, že signál budu chytat tzv po ze…
Tatík 10.01.2009 20:45
Tatík
No a ja to mozna i blbe napsal, ale to uz je jedno, uz si rozumime. Ja jsem myslel, ze proste treba…
Radek 10.01.2009 20:53
Radek
Jsem u nich cca 8 let. Internet+ po kabelu televize. Rozhodl jsem se , že po nastupu dig.vysílání zr…
Tatík 10.01.2009 21:00
Tatík
Tak to je pekna masaz. No jak to vidim, tak to poslu radsi pisemne. No jo, oni si troufaji, protoze…
Radek 10.01.2009 21:25
Radek
Radek - tady jsi na poradně - SMS si piš jak chceš - ale dokud se nenaučíš psát česky, a mluvit k pr…
gambáč 10.01.2009 22:06
gambáč
Co to meles? Je moje vec jak pisu, jestli mas problem s tim to cist, tak to necti a nelez sem ty. poslední
Radek 10.01.2009 22:25
Radek

Radku jak nejde? Já doma používám pro příjem dig. vysílání obyčejnou pokojovou anténu a jsem v pohodě. Signám mám prima (Praha) U tchyně je to podobné. Zkoušel jsem jí tam dát obyčejný jednotunerový STB a co se týká signálu je to v pořádku.

Tak to mozna jo, psal jsem konkretne o UPC, mam je doma, pak mam doma jeste Netbox, proto jsem psal, ze je dulezite vedet, od koho budes brat signal. Pokud to mas takhle, tak ti to asi pujde. Ja potrebuju nahravani nekterych kanalu a proste ani u jednoho z tech dvou debilnich firem to nejde. U UPC to jde jen s jejich STB a u Netboxu to nejde vubec a vubec je to netrapi. Snad pry pristi rok.... Kdyby ten Netbox nemel takovej net, tak jsem to uz davno zrusil. UPC asi zrusim uplne. Pak jsem nasel jeste nejakou digi pres satelit a tam to jde a muzes si koupit jakoukoli znacku STB, neomezuji te. Ja ty kanaly co potrebuju na antenu v digi proste nechytnu.

Já jsem si Tvou odpověď špatně přečetl a tak sorry. Měl jsem napsat, že signál budu chytat tzv po zemi. Jinak já jsem rušil od UPC televi nedávno a docela horor ( těch telefonátů od nich), ale to je na jiné téma.

No a ja to mozna i blbe napsal, ale to uz je jedno, uz si rozumime. Ja jsem myslel, ze proste treba jeste nevis, kde budes brat signal, pak bys mohl narazit na problem. Nez jsme se o to zacal zajimat, tak by me ani ve snu nenapadlo, ze je to takhle omezovany.
Co po tobe chteli? Ja je totiz asi taky zrusim. Uplne tecu, kdyz k nim volas na podporu, platis hovor a trva treba pul hodiny, nez se nekam dovolas.

Jsem u nich cca 8 let. Internet+ po kabelu televize. Rozhodl jsem se , že po nastupu dig.vysílání zruším kabel od UPC protože mě naštvalo, že chtějí pronájem za další set-top-box do domácnosti. Jak přesně píšeš. Dovolání hrozné. Ženská mě cca 15 minut přehazovala na tech oddělení kde se mnou měli domluvit to vypnutí kabelu! Mezi tím se mě několikrát ptala jestli to opravdu chci zrušit. Nakonec když už jsem byl přepojen kam jsem měl PO OVĚŘENÍ VŠECH ÚDAJŮ jako o zákazníkovi tak mi nějaký chlap řekl abych si podal písemnou žádost (e mail stačí) a prásknul mi telefonem. Kdyby u nás jelo spolehlivé WIFI tak se na ně vykašlu komplet. Nakonec mi ještě nazpátek volali asi za 3 dny a za týden jsem od nich dostal návštěvu v podobě dealerky jejich produktů!

Tak to je pekna masaz. No jak to vidim, tak to poslu radsi pisemne. No jo, oni si troufaji, protoze jsou hodne velci. Zase aspon ten net nebyl spatnej, ale s tim druhym co mam se to neda srovnat. Jenze jak blb platim dve veci, protoze ani jedna neumi to co potrebuju- dohromady to zvladnou..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru