Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reproduktory k notebooku

Potřeboval bych prosím poradit, jak dosáhnout aspoň trochu přiměřeného zvukového výkonu, který by stačil na oslavu narozenin, kde bude asi 20 lidí.

Problém je v tom, že nedisponuji žádným dostatečně výkonným zvukovým zařízením. K dispozici mám pouze notebook Acer Extensa s integrovaným HD audio kodekem Realtek ALC268 a s nepříliš kvalitními integrovanými reproduktory.

Kromě toho vlastním DVD přehrávač, který je rovněž schopný přehrávat audio CD/ mp3.

Uvažoval jsem nad tím, že by některé z těchto zařízení mohlo stačit, pokud bych k němu dokoupil nějaké trochu lepší reproduktory, něco možná přes 500 Kč, ale v každém případě na za víc než 1000Kč.

Ohledně toho DVD si nejsem ale moc jistý, protože k tomu by asi byl potřeba i nějaký zesilovač – jestli to tedy chápu správně. Myslíte, že by se dalo něco dělat aspoň s tím notebookem?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
www.zbozi.cz
ajavar 11.01.2009 22:23
ajavar
dík za rady. Přiznám se, že tomu dost houby rozumím. Znamená to, že když budu chtít připojit k tomu…
wasek 11.01.2009 22:36
wasek
Prostě potřebujete repro 2+1(tzn.2xsatelity+1 basový) a nejlépe aktivní-t.j.že mají zesilovač již za… poslední
ajavar 11.01.2009 23:16
ajavar

dík za rady.

Přiznám se, že tomu dost houby rozumím. Znamená to, že když budu chtít připojit k tomu notebooku externí reproduktory, tak napřed nějak vyřadím z provozu ty stávající intergrovaný? Nepřál bych si moc, aby ty současný hrály, protože mají plechový zvuk.

Pak si taky ještě nejsem úplně jistej, jestli k tomu vůbec půjdou připojit ty repráky 2.1. U toho mýho notebooku se píše, že "analogový výstup je pouze stereofonní".

Já tomu vážně moc nerozumím, takže jsem vděčnej za každou radu. Jinak na té oslavě budou hodně lidi v předdůchodovým věku, takže to zas tak moc dunět nemusí:-)

Prostě potřebujete repro 2+1(tzn.2xsatelity+1 basový) a nejlépe aktivní-t.j.že mají zesilovač již zabudovaný v sobě (většinou v basovém repro).Takovéto repro je pak možno připojit i k DVD přehrávači.Vám by plně postačovalo třeba něco takového:

index.php

p.s.no,zrovna tento odkaz by pro mě nebylo to pravé ořechové,protože to má zřejmě dálkové
ovládání na kabelu,ale budiž.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru