Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi - muzu se pripojit k internetu kdekoliv zadarmo?

Je to testovací provoz zdarma, ti uživatelé Vodafone se to musí v mobilních přístrojích a s Operou Mini teprve naučit, i T-Mobile operátor vrací peníze, když GPRS nejde. Zatím to vypadá i na určité problémy při připojení mobilních telefonů s prohlížečem Opera Mini 4.2 (časté chyby při instalaci a různé chybové hlášky Opery) než si to každý vyzkouší. Ale Opera Mini v Javě mobilu je v zásadě skvělý zážitek, když se naučíte (ovládání,zkratky,synchronizace atd.)

Odpovídáme na dotazy právě u Vodafone mobilního internetu na jediném českém specializovaném foru Opery Mini tady OperaMiniForum

Jinak výborný pomocník ten mobilní internet nejen na odjezdy autobusu a počasí, ale Opera Mini zvládá dle přístroje už i videa a pod. a potom, některá česká počítačová fora už komunikují při poskytování rad uživatelům, když se stolní počítač položí právě přes mobilní internet.

Nehledě na to, že nejste závislí na nějakých HotSpotech a s malým telefonem s Operou Mini jste online za pochodu, v lese, přírodě, ve sklepě i na WC, na gauči to je pohoda a zadek netlačí, páteř nebolí. Vyřídíte poštu, navštívíte fora, ale stáhnete i foto celebrit pro teen. Sám veškeré možnosti ani neznám, ale Synchronizace SpedDial, záložek a další umožní nosit jen malý lehký telefon v kapse se skutečným internetem a Operou Mini.
Více o prohlížeči OperaMini zde OperaWebSite

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny