Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 7 + Windows Vista - problém při nabíhání

Dobre, tak podle diskuze, kterou tu s tebou vedl MM.., jsi nainstaloval nejnovejsi super operacni system od Microsoftu WINDOWS VISTA a protoze ti to bylo malo, tak jsi nainstaloval beta verzi jeste novejsiho super operacniho systemu od Microsoftu WINDOWS 7, kterou si sehnal buhvikde.

A co chces po nas ?

---

Pokud jsi si jisty, ze problem souvisi s instalaci Windows 7, tak proste vem systemovy disk, dej FORMAT a nainstaluj Visty znovu. Priste az budes instalovat zase nejakou super betu, tak vyuzij virtualniho prostredi VMware nebo Virtual Box. A pokud budes mermomoci trvat na nainstalovani primo na systemovy disk, pouzij nejakeho boot managera (napr. XOSL) a udelej dve naprosto nezavisle instalace - neznam moznosti soucasnych systemu, ale predchozi Windows chteli prvni oddil na disku, takze mam jeden disk - JEDNY WINDOWS a druhy disk druhe WINDOWS.

---

MM.. na Visty to nesvadej, Visty pouzivam a problemy nemam, naprosta vetsina problemu s Vistama je zpusobena nekde mezi zidli a klavesnici. (Jina vec je, ze ten system krome nenazranosti na pamet neprinasi nic noveho, teda krome Cool Aera. :-D)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny