Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 7 - pri zacatku spusteni pc neukazuje jakej OS chci spustit

Par dni jsem se sem radsi nedival a dnes hned vidim tohle. Souhlasim s JM a Kmochnou. Opravdu to tady zacina posledni dobou vypadat tak, ze kdyz se lama na neco zepta, tak je servana, oznacena za debila, blbce, tupouna a je mu doporuceno at na nic nehrabe. Ale to tu poradnu muzete rovnou zavrit a foukat si tady tech par co se znate pod pytel a rikat si, jak jste chytri a co vsechno vite. Samozrejme, je to Vase vec. Ale ja jsem od toho nazoru, ze poradna je od slova radit a proste pokud nekdo k veci ma co rict a chce nezistne poradit, tak at poradi, ale rady typu blbce na to nehrabej atd. k nicemu nevedou a opravdu vedou pouze k tomu, ze se povest o teto poradne dostava tam, kde by asi byt nemela a kde jste si to asi ani neprali. Kdyz nechci poradit, tak neradim a prispevek prejdu, ale tady se stava posledni dobou trendem to, ze se k prispevku nic nerekne a krom toho je jeho autor oznacem jednou za vola, podruhe za blbce atd.
Ten clovek co sem dal tento dotaz nebyl nikde arogantni, alespon jsem si niceho nevsiml a byl zjebanej. Proc by si nemohl na pc neco zkouset(jestli je tva odpoved tohle: "proto, aby tady a par dni nebyl, ze mu nefunguje to a ono", tak tu poradnu rovnou zavrete, protoze tim bys jednoznacne potvrdil, ze radit nechces)? Jak se chces neco naucit? Nejlepsi je pokus omyl, jak psal Kmochna a pak samozrejme to, kdyz ti nekdo fakt dobre poradi, ale posledni dobou se tady ty rady vytraci. Celkem me stve, ze zase reaguju na tebe, ale to co jsem chtel rict, se nejlip hodi k tvymu prispevku.
Prirovnani s doktorem a autem je padle na hlavu, protoze pc se da preinstalovat a je po problemu, zlomenou nohu neopravis tak rychle. Proc by si nemohl nekdo vyzkouset win 7? Je to kazdeho vec. Ten problem, ktery u nej nastal by se mu stal i s Vistou a to neni beta, takze rada o tom, aby nepouzival bety je v tomto pripade uplne a totalne mimo a je to proste nesmysl. Kdyby instaloval Vistu, je tady se stejnym problemem. On netvrdil nic o tom, ze je MS na hovno a nerekl ani nic o FF. Jasne, myslel´s to obecne, ale on mel konkretni dotaz a cekal pravdepodobne konkretni odpoved. Pritom treba pro tebe(i pro jine zkusenejsi odtud), pokud bys chtel opravdu poradit, by nemel byt problem mu doopravdy poradit dvema vetama.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny