Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyhladavanie - pripomienky a chyby(?)

Ked kliknem na "Hladat" tu v poradni, predvolene nie je zasrtnute ziadne miesto kde sa ma vyhladavat. To je skor navrh aby bolo nieco oznacene uz predvolene, ale...

Chyba (teda predpokladam) je v tom, ze aj ked zadam slova ktore chcem vyhladavat, oznacim niektore polia kde sa ma vyhladavat, zobrazi sa tato chyba:

"Nezadali ste, v čom sa má hľadať."

Pravdepodobne je nutne zadat aj polia pod "Hľadať v:" aj pod "Prehľadať:", ale je to neintuitivne, bezni uzivatelia, ktori sa uz odhodlaju hladat by mali mat moznost najst to co hladaju co najjednoduchsie, aby nemuseli nic zaskrtavat. Mnohi sem pridu len raz a ked im to nebude fungovat hned, tak pojdu inde, alebo napisu novu otazku.

Ked oznacim vsetky polia kde sa ma vyhladavat a nic sa nenajde, zobrazi sa toto:

"Zadajte hľadané slovo alebo viacej slov oddelených medzerou."
"

Teda nezobrazi sa ze sa nic nenaslo.

Prave som nasiel temu "Připomínky k novýmu enginu poradny", ale je tam 279 odpovedi, takze aj preto ze vyhladavanie dobre nefunguje (mozno?), nechce sa mi to tam hladat manualne.

Předmět Autor Datum
Taky si přisadím: chci vyhledat dejme tomu všechno, kde figuruje uživatel "MM..", takže do vyhledáva…
mia 18.01.2009 22:54
mia
Toto nie je problem len tejto poradne, inde by si sa ani nemohol zaregistrovat. Vyskusaj zalozku "M… poslední
Dreamer 19.01.2009 00:49
Dreamer

Taky si přisadím: chci vyhledat dejme tomu všechno, kde figuruje uživatel "MM..", takže do vyhledávacího pole zadám MM.., odpálím to a dostanu vynadáno, že mám zadat čtyřpísmenné slovo. Kolik písmen má slovo MM..? Co když budu (nebo někdo jiný bude) chtít vyhledat vše, kde se vyskytuje "mia"? Smůla, mia jsou jen tři písmena....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru