Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Thunderbird - pisem cez iny mail, ale odpovedaju mi na hlavny

Napisem niektomu cez mail B, ale odpoved mi pride na hlavny mail A. Pri tom maili B nemam v poli "Reply-to Address" nic, takze neviem preco to tak je.

Je mozne to nastavit tak aby som mohol pisat cez mail B a aby mi odpovedali na ten isty mail? Ono to myslim aj tak fungovalo, predtym, ale aj ked som nic nezmenil, uz to nefunguje. Odvtedy sa nainstalovala nova verzia, automaticky.

Myslim ze by som mohol zadat do pola "Reply-to Address" tu istu B adresu, ale nie som si isty, ci ten hlavny mail nebude odoslany aj tak, len o tom nebudem vediet. Ten mail B totiz pouzivam na registracie a mail A je hlavny mail, ktory by mal zostat osobny, aby tam bolo co najmenej spywar-u.

Mam Windosw Vista Home Premium SP1, pouzivam Thunderbird Portable - mozo to je problem, ked sa automaticky instaluje nova verzia, mozno nainstaluje cast inde a pouzivaju sa ine nastavenia ako tie co mam v hlavnom programe, neviem. Presna verzia je 2.0.0.19 (20081209).

Vopred dakujem za pomoc.

Edit: Zabudol som napisat, ze pouzivam viac uctov, ten A je nastaveny ako hlavny a B je jeden z dalsich.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak mozno to mam. Mam 3 ucty a z toho tretieho, ktory velmi nepouzivam, to poslalo spravne, skontrol… poslední
Dreamer 19.01.2009 01:20
Dreamer

Tak mozno to mam. Mam 3 ucty a z toho tretieho, ktory velmi nepouzivam, to poslalo spravne, skontrolujem co je tam inak nastavene, snad nieco najdem...

Edit: Tak bolo to predsa to SMTP! Mal som tam pre druhy mail nastaveny predvoleny ucet. Lenze som si isty ze to predtym fungovalo, posielal som skusobne maily zo vsetkych uctov, aby som si overil ze to funguje, mam ich este zalohovane, ja sam som to urcite odvtedy nemenil, takze si to musel Thunderbird zmenit sam, alebo nejaky virus? Skor si ale myslim ze to bolo tou aktualizaciou, vazne neviem. :-|

Najhorsie na tom je, ze som nemal ako zistit ze sa to zmenilo a poslal som par mailov z mojho hlavneho uctu. Az potom ked mi prisli reakcie kde bola adresa mojho hlavneho uctu som to zistil. Teraz mi len zostava dufat, ze mi nezacne chodit spam na ten hlavny ucet, aj ked ziadne pochybne maily to neboli.

Dakujem za pomoc a 'nakopnutie' spravnym smerom. :-)

Problem vyrieseny!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru