Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak změnit IP i pro aplikace + Jak změnit disk

disky c:,e: - vytvoř si třeba na e: adresář \firefox, spusť si ho s parametrem -p pro vytvoření nového profilu ("C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) a ve výběrovém dialogu zadej cestu jeho k novému umístění (e:\firefox).
velikost pamatovaných souborů prohlížeče se dá v nastavení omezit, ale každý o to nestojí. přesměrování na jiný disk je řešením, používám to taky.

pozn.: ty máš d: jako dvd že máš tak obskurně označené disky? až budeš přeinstalovávat systém, ve správci disků to jde změnit.

IP nemam verejnou tak nevim jestli pomuze kdyz zmenim IP , to by teoreticky nefungoval net kdyz mam modem na jednu ip
jsem tu sám kdo té větě nerozumí ani náhodou? čili nějaký poskytoval ti určuje buď konkrétní adresu, kde tě má zaregistrovaného, nebo má rozsah adres, ale při změně ip se s někým dostaneš do konfliktu - a může následovat i odpojení tím poskytovatelem. a to je případ že máš jen modem připojený k počítači.
"modem na jednu ip" - taky to může znamenat že chceš připojit více počítačů, ale z neznáměho důvodu to sem nenapíšeš. v tom případě je vyjmenovaným slovem router, zadej si ho třeba vpravo do vyhledávání.

Nejlepsi byl VPN Anonymizer ale to mi uz taky nejde.
nejdřív ti musí korektně fungovat nastavení sítě, abys na tom vytvořil vpn připojení. pleteš si dojmy, někde si něco o sítích přečti. žádné hideip ti (libovolné) spojení nevytvoří.

nejlepší by od tebe bylo, kdybys napsal co chceš vlastně dosáhnout, a otisknout sem své současné fungující nastavení: start - spustit - cmd.exe [enter] příkaz: ipconfig -all
označit výpis myšem, enterem zkopírovat do schránky, ze schránky ctrl+v sem.
pak by šlo odpovědět co s tím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny