Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na notebook?

České stránky Aceru samozřejmě existují. Ostatně se nabízí k výběru v pravo nahoře - Select a site. Přímý odkaz http://www.acer.cz/acer/home.do?LanguageISOCtxPara m=cs&ctx2.c2att1=4&CountryISOCtxParam=CZ&ctx1.att2 1k=1&CRC=1107676413. Nicméně pokud jde o ovladače, stejně si nepomůžete, vrátí vás to na anglicky psanou stránku.
Kdysi jsem vlastnil podobný super stroj Acer řady TM 210. Pokud mě paměť neklame, byl dodáván s OS WIN ME. Součástí balení bylo i několik CD. Jedno z nich bylo "Recovery CD".
Zeptejte se syna, zda jej nemá někde v šuplíku. Z tohoto CD obnovíte NTB do "fabrického" stavu. Ovšem tím pádem tam WIN XP již mít nebudete. Bude tam WIN ME.
Jinak pokud jde o vaše "čištění" disku. Nevím, zda si uvědomujete rozdíl mezi mazáním souborů, adresářů a odinstalací nepotřebných programů. (Velký rozdíl).
Pokud se vám zdá, že jste vymazali mnoho nepotřebného a místo na disku je stále stejné, pak zřejmě "vymazané" bude v koši a tím pádem stále zabírá stejné místo na disku jako před "čištěním".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny