Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na notebook?

Dostali jsme pro syna starší notebook acer Travel Mate 210tev. Jenže místo na disku nebylo téměř žádné. Pro získání místa jsme tedy hledali, které uložené soubory by se mohly vyhodit. Jenže ani po vyhození všeho, o čem jsme si byli jisti, že je k nepotřebě, se disk neuvolnil. Po dalším vyhazování jsme ale zjistili, že nám dobře nefungují drivery, takže jsme pravděpodobně smazali něco potřebného. Ač se nám notebook zdá už dost prázdný, místo na disku se ale vůbec neuvolnilo. Napadlo nás, že by bylo nejlepší všechno shodit a znovu nainstalovat nové windovsy. Ale nevíme, jak po instalaci windowsů nainstalovat ovladače. Připojení k netu pravděpodobně bez toho nebude fungovat, že? A ostatní jednotky také. Poradíte, kde by se dalo opatřit nějaké cd na instalaci ovladačů? Nebo jak to jinak zařídit?
Děkuji!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
místo na disku se ale vůbec neuvolnilo jen tak mimochodem - vysypali jste po smazání i koš? Jinak s…
mia 26.01.2009 23:25
mia
Super, díky moc. Už se na tom pracuje. Tak doufám, že se nám podaří notebook rozchodit.:-):-):-) A… poslední
abeceda 26.01.2009 23:51
abeceda

místo na disku se ale vůbec neuvolnilo

jen tak mimochodem - vysypali jste po smazání i koš? Jinak se to místo neuvolní nikdy. A jaký je tam harddisk? pokud si dobře pamatuju, tak TM210 byl dodávaný s 10GB diskem a to je v dnešní době fakt dost málo.

Ovládače pro 210ku jsou tady: ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/travelmate_2 10/Drivers/winxp/ a potřebuješ nutně pouze audio.zip, vga.zip, ajmx01ww.zip a touchpad.zip.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru