Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem samovolný restrat při manipulaci s hudbou

Zdravím,
mám více problémů s hudbou na mém PC ale ten největší je asi ten první:

(1) pokaždé když manipuluji s hudbou (iTunes nebo WMPlayer) se PC společně s hlasitým "vrrrrčícím tónem", vycházejícím pravděpodobně z HDD (nejsem si jistý), samovolně restartuje. Stává se to většinou když přejdu z okna prohlížeče například do knihovny s hudbou, nebo když kliknu na přehrávání jiného alba ap. - (vždy při tom přechodu nebo při kliknutí). Přijde mi divné, že se to stává pouze při manipulaci s hud. knihovnou. Navíc se při restartu ani po něm nezobrazují žádné varovné zprávy.
Řekl bych, že problém bude spíše v software než uvnitř PC. Paměti jsem nedávno měnil(dělalo mi to i u předchozích Geil (2x512) i u nynějších Corsair(2x2048)) a zdroj se zdá býti vpořádku (400W Forton). Spíš bych řekl že to bude nějakým virem ap. Ale zkoušel jsem projet PC vším možným (CCleaner, Spybot S&D, Ad-Aware, Avast,...)

(2) mým druhým problémem je, že když chci na internetu přehrát okno v videem ve formátu WMPlayer, prohlížeč se restartuje (zkoušel jsem Explorer, Safari i Firefox) a video se tím pádem nepřehraje.

Prosím Vás o pomoc,
Děkuji :-)

Předmět Autor Datum
Je docela možné, že to je virus.., zkus to projet eset-online-scanner.
vojtinac 28.01.2009 12:11
vojtinac
to bude nadlouho...pak napíšu výsledek testu. Upřímě si však myslím, že to tak jednoduché nebude...t…
helpneeder 28.01.2009 12:31
helpneeder
memtest spustany pod Windows je totalna hovadina a nic nemoze poriadne otestovat. Poriadny test RAM…
MM.. 28.01.2009 14:09
MM..
1) Ovladacie panely - system - sekcia o starte systemu - odskrtnut policko "restartovat pri zavaznec…
MM.. 28.01.2009 14:07
MM..
Tak ty si ale iné prasa! Človeče sa nauč vyjadrovať! poslední
pablito 28.01.2009 16:38
pablito

to bude nadlouho...pak napíšu výsledek testu. Upřímě si však myslím, že to tak jednoduché nebude...ten restart totiž vypadá tak, jako by se přetížil procesor nebo paměti a na základě toho se to restartuje. Ale když jsem to projížděl MemTestem (5 testů běžících zároveň), tak to žralo veškerou paměť i procesor a nic se nerestartovalo...tak nevím :)

1) Ovladacie panely - system - sekcia o starte systemu - odskrtnut policko "restartovat pri zavaznech chybe". A prosimta ked poznas niekoho kto je novinar povedz mu nech to napise do novin a nech to daju do TV do vecernych sprav, lebo mna uz z toho ide jebnut (pisem to za posledny rok asi tak tisic tristovty krat a uz ma to nebavi, skurveny Microsoft).
Potom ked nastane chyba tak si na bluescreene pozri ze aka chyba nastala a hlavne kde (ktore .dll, .sys apod).
//edit: udalost kvoli ktorej sa to restartlo si mozes pozriet vo Win po restarte v prehliadaci udalosti, ale tam myslim chyba to najhlavnejsie (ktore .dll)

2) Uisti sa ze mas nainstalovane spravne a aktualne ovladace pre chipset, a pre zvukovku (web vyrobcu zakl.dosky a prip. aj zvukovky ak mas zvukovku do PCI)

3) Ked sa to aj po bode 1 restartuje bez bluescreenu tak je slaby/vadny zdroj alebo vadna zakl.doska (nepises aky mas zbytok zostavy, na velmi vykonne PC by mohlo byt 400W malo)

4) v BIOSe sa uisti ze mas spravne nastavene frekvenciu a napatie pre RAM moduly. Dufam ze to PC nemas pretaktovane.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru