Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aký Linux obsahuje všetko potrebné a je najmenej problémový?

shiro ma pravdu, jedina spravna odpoved na tvuj prvni dotaz je Windows:!:

Sice nam muzes vyravet pohadky o tom, ze Ubuntu tve pozadavky splnil, ale ja ti neverim a neverim hlavne proto, ze sam jsem neco podobneho chtel taky a po zkouseni nejruznejsich distribuci, je ma odpoved Microsoft Windows.

Mandriva 2009 - prvni verze linuxu kterou jsem nainstaloval, vsechno fungovalo a ja na ni pracoval okamzite, skoro jako Windows, takze bych ti ji doporucil, ale jak jsi sam ve svem dotazu zminil, u tebe se to co u me nekonalo - jiny HW. (Predchozi verze Mandrivy jsem mel vzdy pekelne problemy nez jsem to rozchodil, takze ti verim.)

Fedora 10 - stejne jako predchozi verze klasika, moje nejoblibenejsi distribuce, ale vzdy se hodne namakam a projedu vyborne ceske forum fedora.cz nez se podari vse odladit.

Ubuntu 8.04 - zkusil jsem a vzdal jsem to, z mym HW si to nesedlo.

PClinuxOS 2007 - zkusil jsem a podobne jako u Ubuntu.

Suse Linux - na svem PC mam na zkouseni pod vmware a zkousel jsem to na nekolika jinych PC a vcelku dobra distribuce, ale urcite ne bez jedineho zadrhelu.

Vysledek je tedy jasny, okud si pod svym PC rozbehnul Ubuntu na prvni pokus vyborne, ale neni to pravidlo, kterym by se dalo ridit obecne na ruznych masinach. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny