Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aký Linux obsahuje všetko potrebné a je najmenej problémový?

Zdá sa mi choré, aby som nainštaloval Linux, ktorý tam dá ešte správny ovládač a grafika sa zobrazuje vo videách inverzne.

a co? myslis ze podobne problemy pod windows neexistuju? naivka...

Ďalej, nepotrebujem mať v ponuke Internet 4 programy, stačí jeden, ak nebudem spokojný, nainštalujem si iný. Ďalej nepotrebujem mať také problémy, že stiahnem Krusader pre Mandrivu a Mandriva ma pošle do hája s tým, že inštalovať sa nebude, lebo sa jej voľačo nepáči.

Nieze by si bol rad, ze nic nemusis instalovat a mas tam rovno 4 na vyber...ked sa ti nepaci, pouzijes iny. aky mas s tym problem?

A instalacia programov - comu sa cudujes? pod kazdym OS sa vyskytuju najroznejsie problemy, nikde sa tomu nevyhnes. Ak si myslis, ze niekde existuje naprosto bezproblemovy OS, kde vsetko bezi, tak si na omyle, alebo pozeras az moc scifi. Vrat sa do reality a zvykaj si.

Kubuntu mi vyhovuje. Je jednoduchý, mnoho vecí si musím doplniť sám. Dokonca aj primontovať Windows disky (dúfam, že NTFS to otvorí).

Vsetky *buntu distra su robene pre lamy, aby sa to lahko pouzivali. Ubuntu nema s NTFS problem, mountne ich automaticky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny