Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NOD32-končí licence-jak dlouho ještě trvá ochrana?

Delej si co chces. Nemam tady na poradne rad ty reci o tom, jak skoro kazdej tvrdi, ze krast se nema atd., to je pravda, za kazdym hned vidi zlodeje, ale tohle je jiny pripad. Tim nerikam, ze neco krades.
Nechces si hrat na moralistu, ale moralku u prodejce vytahujes. Nemoralni je chtit po nekom neco, na co nemam narok a vyzaduju to jen proto, ze to chci . Nemoralni je podle myho chtit neco, co nemam zaplacene a tudiz na to nemam narok. Moralni, slusne a uplne normalni je od prodejce to, ze kdyz si opravdu neco koupis na rok, ze ti to necha rok pouzivat. Nemoralni by bylo to, kdyby ti to po pul roce ukoncil. Tvuj postoj absolutne nechapu. Co je nemoralni na tom, ze podnikatel neco proda na rocni uzivani, ty na to pri koupi pristoupis a pak se dozadujes jeste 2mesicu zardarmo? Nesnesu vychcanky, kteri si mysli, ze si koupi treba auto a pak by jeste po prodejci chteli po zaruce napriklad novej lak nebo novej motor, protoze by ho oni chteli. Prece je od nich nemoralni, ze ti ho nedaji, ne? Proc by meli zrovna na tobe vydelavat, ze?
Aha, tak podle tvych slov

když podnikatelé a firmy chtějí "rejžovat,bohatnout a pakovat se" na normálních lidech
, by podnikatele meli rejzovat a pakovat se na nenormalnich lidech. Kdo to jako je? Jini podnikatele? Cloveku nepodnikateli by meli dat vsechno zadarmo?
Pokud AV firma nema nabidku jakou chces, nekupuj to a kup jinde. Tam, kde ji maji. Proc chces neco od "cobolu", kdyz ti necim smrdi?
Takze podle tveho nazoru by to firma mela mit zadarmo nebo v akci 2 v jednom nebo tak neco? Proc jako? To rozhodne jen sama firma, ne ty. Ty do toho nemas co kecat, nastesti.
No a kdybys byl chytrejsi, tak te treba napadne, ze treba prave AV firmy jako je NOD nejsou v krizi a tudiz nemusi nabizet pod cenou nebo v akcich svoje produkty takovym jako ses ty. Navic nabidky na levnejsi koupi se daji najit, ale to musis hledat. Ne zvatlat po netu.
Ja taky nesouhlasim s cenovou politikou mnoha tuzemskych firem, ale ja si to koupim v zahranici a nebudu kecat nesmysly o tom, jak ti ma dat nekde nekdo neco zadarmo a ze na to mam moralni nebo jiny narok. Stahni si nejaky AV zadarmo a nedrapej se po Nodu, kterej je za penize a nemusis si stezovat.
Co ti slovaci udelali, ze jim nadavas do cobolu?
Tohle jsem dlouho nevidel. Mnohem min by mne vadilo, kdyby sis to ukradl a drzel hubu, ale stezovat si na tohle a jeste se tomu divit. To jde opravdu mimo me.
Radsi sem zas prestanu psat nebo se naseru jeste vic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny