Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem přihlášení do systému

Mám takový problém... dneska se mi nějak seknul počítač, tak jsem ho restartoval a ted se nemůžu přihlásit. Zobrazí se mi tabulka přihlášení uživatele (před tím jsem tam měl normálně účet na který jsem jenom kliknul), tak tam napíšu jméno, heslo jsem tam neměl, takže dám ok a pak se to chvilku načítá a naskočí tam ta tabulka znova... a tak to dělá pořád... nvm co s tím mám dělat a nouzové přihlášení mi taky nefunguje, protože tam taky pořád naskakuje ta tabulka...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
asi to bude těmi registry, ale nevím jak to opravit, když se nemůžu nijak přihlásit, vždycky když dá…
jelito 01.02.2009 13:54
jelito
ty tam máš jediné přihlášení jako administrator? tak to máš blbý. windows si občas samo ničí registr…
lední brtník 01.02.2009 15:05
lední brtník
Tak jsem nakonec nainstaloval novy windows, ale starý sem tam nechal, takže mi zůstaly i všechny dat…
jelito 01.02.2009 17:29
jelito
z více možností jsi zvolil vlastní a blbou, tak se nediv. chtěl bych se někdy dožít století, kdy pro…
lední brtník 01.02.2009 17:51
lední brtník
zkoušel jsem i konzolu zotavení, ale žádnou chybu mi to nenašlo... To už jako ted nespravím? to sek…
jelito 01.02.2009 17:58
jelito
Nainstaloval jsi i všechny ovladače? Nejdřív k základní desce, pak GK a pak ostatní? poslední
nononot 01.02.2009 18:02
nononot

asi to bude těmi registry, ale nevím jak to opravit, když se nemůžu nijak přihlásit, vždycky když dám přihlásit tak se mi zobrazí tabulka odhlašování a pak to hodí zase zpět tabulku přihlášení... a když dám nouzový systém tak se mi zas zobrazí to samé

ty tam máš jediné přihlášení jako administrator? tak to máš blbý. windows si občas samo ničí registry, to je jejich vlastnost (nikoli chyba:)
zkusit:
- z konzole zotavení (z bootovacího cd windows) by se mělo jít přihlásit jako administrator. spustit chkdsk pro opravu filesystému.
- taky jde dát z toho cd přeinstalace windows, přijdeš zároveň o všechny bezpečnostní aktualizace nebo novější servicepack. ale mělo by se to rozběhnout.
- pokud nejsou poničené registry, ale jen databáze uživatelů, existuje offline nástroj pro vymazání hesla uživatele, případně pro jeho aktivaci. ale chce to drobnou zkušenost.

z více možností jsi zvolil vlastní a blbou, tak se nediv.
chtěl bych se někdy dožít století, kdy pro lidi co si vlastnoručně přeinstalovávají pc bude normální najít cd které dostali s počítačem a nainstalovat z něj jako první ovladač chipsetu základní desky (driver chipset inf update).

data ti zůstanou po každé přeinstalaci/nové instalaci windows. a když máš rozdělený disk na část systém, a druhý logický disk pro data, zůstanou ta data i po zformátování systému. protože windows v rukou samoadminů s jediným účtem administrator jsou prostě odsouzena ke krachu, s tím nic nenaděláš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru