Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 2.5" nebo 3.5" HDD

Jiste, je jich spousta, co se nikdy nepouziji, ale spousta akci ve Windows se deje s malymi soubory, co treba veskere cache, staci se podivat do cache kterehokoli web prohlizece... Nikdy jsem nerekl, ze SSD je na nic, je to budoucnost ukladani dat, ale zatim jsou v plenkach, proto je lepsi. Navic 2.5" disk v provozu nejen vidim, ale i pouzivam a rozdil je minimalni, ze se neco spusti o 0.1 sec pozdeji, nebo nacte za 5.5 sec misto 5.0??? Nepotrebuji RAID, ani pristup 5ms, ani kopirovani 200MB/s, jen chci plynuly beh aplikaci, bez zasekavani...
Navrhujes RAID, k cemu? Rychlostne mi staci jakykoli disk, kdyz bude fungovat jak ma. A tichy 3.5" disk, to si delas srandu, ze jo???!!!
Nevim, co je na mem prispevku neslusne, na ironickou poznamku jsem odpovedel ironickou narazkou.
A z ceho usuzuji na 2.5" disk? Samozrejme ze byla cista instalace s formatem, utility vyzkouseny, zkouseno nekolik disku, ty jsou v poradku, bezny uzivatel by nepoznal, ze tam neni 3.5" disk. Menil jsem uz vsechny komponenty, ale ze je to diskem vim na 100%, kdyz vsechny partition prenesu na 3.5" disk problem je pryc!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny