Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalační CD

Zdravím,koupil jsem instalační CD pro autoškolu.Chtěl bych testy uložit na PC v učebně,jenže při spuštění musím dát CD do mechaniky.Jde to nějak udělat,abych ho tam nemusel vkládat a spustilo se to bez CD? Děkuji

Předmět Autor Datum
Vytvorit virtualne CD a potom ho vlozit do virtualnej mechaniky - PC sa bude tvarit, ako keby mal no…
2laak 06.02.2009 06:31
2laak
jejda ty jsi to tady rozepsal tak,že to asi dám někoho udělat,protože tomu vůbec nerozumím,co píšeš.… poslední
73.jarda 06.02.2009 06:41
73.jarda

Vytvorit virtualne CD a potom ho vlozit do virtualnej mechaniky - PC sa bude tvarit, ako keby mal novu fyzicku mechaniku, v skutocnosti vsak pojde o virtualnu mechaniku, do ktorej vlozite virtualne CD. A pofrci to. Problem moze nastat, ked to CD obsahuje ochranu proti kopirovaniu.

Overeny program na vytvorenie virtualnych CD, mechanik a na ich spravu je Alcohol 120% (alcohol a autoskola :-D ), ale nie je zadarmo. Zozente si jeho free variantu Alcohol 52%, ktora vam takisto postaci.

Podaktore slusnejsie instalacie podporuju moznost Full installation, kedy sa vsetky potrebne subory nakopiruju na HDD a mechanika uz potom neotravuje hrkotanim.

jejda ty jsi to tady rozepsal tak,že to asi dám někoho udělat,protože tomu vůbec nerozumím,co píšeš.S tímto /instalací/ jsem se už setkal v červnu 2008 a také se muselo vkládat CD.Ted nevím,ale jeden žák to prostě nainstaloval do PC a nemusel jsem vkládat CD do mechaniky.Jenže ted mám nové CD s nejnovější aktualizací a nemá mi to tam kdo dát.Myslel jsem,že je to jednodušší,jak ty píšeš :-)
Přes Nero to nemůžu udělat?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru