Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem User účet-jaká skupina

Ano funguje to spravne. Este ti k tomu par veci napisem:
1. Automaticke prihlasenie - kedze mas viac uctov mozno chces aby sa pri zapnuti PC automaticky prihlasil jeden ucet (ten co je User), to sa da nastavit tiez v tom start-spustit: control userpasswords2, hned na prvej obrazovke mas zaskrtavatko "uzivatelia musia zadat meno a heslo", to ked odskrtnes a zmacknes OK, tak sa ta opyta ze koho ma prihlasovat automaticky, nastavis a prip. zadas heslo (ak ten ucet ma heslo) a OK. Po restarte ti automaticky prihlasi toho koho si zadal. Ked sa potom budes chciet prihlasit ako iny pouzivatel, tak start-odhlasit a prihlasis sa ako niekto iny.

2. uz si zistil ze zlozky a subory ktore vytvoris ty sam, tak na tie mas plny pristup (ty si vlastnik = CREATOR OWNER). A tie si mozes mazat, co chces. Program Files ale menit nemozes.
Takze ked budes chciet nieco instalovat do Program Files, tak MUSIS spustit instalator ako ten tvoj administrator ucet, napr. pravy klik na setup.exe - "spustit ako" a zvolit ten tvoj administrator ucet (a heslo ak mas na admin ucte).

3. co sa tyka hier, tie je asi lepsie instalovat do tebou vytvorenej zlozky (napr C:\Hry) aby si mal na tu zlozku plne prava aj pod User-om. Alebo na zlozku ktorej pod adminom nastavis plne prava aj pre userov. Dovody
a) niektore zle naprogramovane hry si potrebuju zapisovat do zlozky programu, tak aby si mohol hrat tu hru aj pod User uctom.
b) ked ju budes chciet crackovat (je to sice nelegalne ale ludia to obcas robia tak to preistotu pisem) tak aby crack mohol menit .exe hry aj pod User uctom. Dovod? Vacsina crackov obsahuje nejaky vir, a teda ked spustis crack pod adminom, tak ti zaviri cele PC a cely user ucet je potom nahovno. Takze cracky a pochbne veci spustat len pod Userom. Pod userom nenarobia vela skody, maximalne sa mozu spustit v pamati (a teda po pouziti nejakeho cracku odporucam preistotu restart aby pripadny vir nebezal ani v pamati).
P.S. alebo ak chces crackovat nieco co uz je v program files, tak vykpirovat si to exe ktore chces modifikovat niekam do svojej zlozky, pod userom aplikovat na to exe co potrebujes, a potom restart (aby nic skodlive nebezalo v RAM) a pod adminom si nakopirovat zmodifikovane exe z tej tvojej zlozky do zlozky program files. Cely zmysel toho je: nespustat pochybne programy (crack apod) pod administratorom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny