Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ovladač k základní desce JETWAY PM9MSR2

Mám takový problém. Instaloval jsem kamarádovi windows xp, s tím, že jsem i formátoval hdd. Instalace proběhla v pořádku, bohužel ale ztratil ovladače k počítači. Ve správci zařízení jsem se koukal co nemá ovbladač, a hlásí to, že chybí řadič videa kompatibilní se standartem VGA. Projevuje se to tak, že například když chce posunot okno ve windows, tak se to seká. Nebo například, když si prohlíží jakoukoli internetovou stránku, tak se mu to taky kouše. Ovladač jsem scháněl, bohužel marně. I napřiklad na oficiálních stránkách jsem neuspěl:-(http://www.jetway.com.tw/jetway/system/productshow .asp?id=188&cd=c3&proname=PM9MSR2-VC

Pomůže někdo? Děkuji

Předmět Autor Datum
Mal si skusit ist do sekcie download hned z hlavnej stranky ( u starych dosiek zvycajne uz nefunguju…
MM.. 09.02.2009 15:59
MM..
Ok, zkusim. Ted jsem pres týden mimo, o víkendu za ním zajedu a nainstaluju to. Děkuju moc.
Chose 09.02.2009 16:07
Chose
over si ze ci sa daju vsetky stiahnut (nekontroloval som ze ci idu aj tahat), su tam ale na vyber 3…
MM.. 09.02.2009 16:08
MM..
tak vše už funguje, děkuji za pomoc, poslal jsem mu to přes email nainstaloval a je to ok.. ještě je… poslední
Chose 09.02.2009 18:28
Chose

Mal si skusit ist do sekcie download hned z hlavnej stranky ( u starych dosiek zvycajne uz nefunguju linky z popisu boardu, ptz po dlhom case je pravdepodobne ze sa zmenila organizacia suborov na serveri, vseobecne je lepsie ist na sekciu download z hlavnej stranky vyrobcu)

download.asp
naklikas si motherboards, intel socket 478, PM9MSR2, a kliknes na GO. Potom si tam prepni na drivers. Zacni ovladacom pre chipset (VIA 4in1) tusim je tam predposledny, a potom ostatne (grafika, zvuk, siet, atd).

Pokial nepouziva onboard grafiku ale ma nejaku grafiku v AGP slote tak sa na nu v PC pozri co to je zac a potom ovladace u vyrobcu grafiky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru