Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno KIS 2009 znemoznuje sdileni souboru mezi 2 pc

No jedno to asi neni, kdyz to nenajde zadnej FW. Taky nepotrebuju vsechny, staci ten, ktery to najde a to je KIS. Jiny to nevidi, ani kdyz maji zapnutou jedinou volbu, kterou na to maji a to je automaticka detekce novych siti(vsechno ostatni vsechny detekuji, ale ne ufona).
Tady ti dokladam, ze ufon pripojeni neni v ovladacich panelech jak tvrdis. Maji na to jakysi svuj programek, ale to je jedno. Ani kdyz vytvorim pripojeni rucne, tak ho FW nedetekuje a sorry, nebudu to psat uz po padesaty znovu(bez jakekoli urazky). Je mne jasny, ze mne neveris, ale je to tak a ty o tom s prominutim nic nevis, protoze pochybuju, ze sis to zkousel. Tady jsem to resil taky a nekdo poradil vytvorit to rucne http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=72045 , stejne to nefunguje, je to pak sice v ovladacich panelech, ale kazdej fw krom KISu pres to pusti cokoli ven bez zeptani, protoze to neumi detekovat(najit, objevit).
Ve fotce je foto ovladacich panelu a okno, ktere okamzite KIS detekuje po pripojeni a objeveni nove site. Dal to ted neresim, protoze sem sem sel s problemem, ktery nemam vyreseny a misto toho tady dostavam sodu za to, o cem nikdo z Vas nic nevi, protoze Ufona jak tusim nepouzivate. Navic ja jsem se ptal na neco jiny a vy resite nepodstatnou vec. I kdyby bylo nekde neco nastaveno v jinem fw spatne(neni), tak je to jedno, protoze ja jsem se ptal na sdileni a moznost toho, jestli mam neco blbe nastaveno a nebo jestli to blokuje KIS, misto toho tady resim nesmysly o tomto a o tom, ze mam nekde vypinat programy na net a ja na to ted nemam moc cas. Jak tohle vyresim, tak se nekdy k tomu proc to jine fw nenajdou, klidne vratim.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny