Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno KIS 2009 znemoznuje sdileni souboru mezi 2 pc

No zatim jsem zadnou konkretni radu nedostal, at jsem to prolizal od shora dolu nebo naopak. Ono se tezko odpovida na veci kolem toho vseho a pak na to, kdyz kazdej poradi neco jiny. Tim nemyslim spatny, ale jinak.
Ja klidne neco nekde prenastavim, stejne uz to delam skoro tyden, ale musim vedet konkretne co a kde. To cos poslal dole, nevypada slozite.

Jenze ja bych chtel tu moznost, kterou oba pc umoznuji, kdyz na jednom z nich neni nainstalovan ten program a to je, ze se dostanes bez problemu kamkoli bez zadavani jmen a hesel. Pkud tahle nepujde, tak bych pak asi udelal to, co pises ty.

Zmenit jmeno podle toho Vladimirovyho navodu "control userpasswords2" jde bez problemu, ale pochop, ze ja nechci mit pak v pc uzivatele Radek a slozky radek a RadekNTB, neovladam natolik pc, abych pak vedel co a kam se instaluje, kdyz budu chtit potrebovat neco nekde zmenit- s jednim uzivatelem to vim. Jde o to, ze pak treba budu chtit neco nekde zmenit, treba v Opere a zas budu jak blb zjistovat, jestli je to v documentsett/radek nebo v documentsett/radekntb nebo jestli zustanou oba atd. a pak mne nekdo kdo opere rozumi rekne, ze treba takhle ty dva uzivatele mit nemuzu atd. Protoze Opera si pamatuje kam byla instalovana a pri preinstalaci nemusi najit automaticky cestu. Pochop, ze to neznam a nikdy jsem to nepotreboval znat a abych pravdu rekl, ani nechci znat. Mne bude stacit kdyz si nekde prectu ,klik tam klik tam a hotovo-byt budu klikat treba pul hodiny. Za den na to zapomenu, ale bude mne to fungovat.

Jen pro zajimavost jsem ted stahoval ten debilni programek od Ufona z jejich stranek a maji ho zavirovanej, chtle jsem zkusit, jestli novejsi verzi nejakej fw najde.. ale smazal jsem ho radsi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny