Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hláška wmplayer.exe

stavil jsem se tu - bohužel co ti napsali z té opravny je všechno pravda, mi nezbývá než souhladit.
přeinstalace windows není jen vložení cédéčka. lidí kteří "určitě" nainstalovali všechny ovladače a přesto jim krám nefunguje, je plná poradna. zato instalace service packu windows do ms windows je všední záležitost, která nekončí žádnými problémy - a už vůbec ne u nového systému.

na zdroj zapomeň a nevrtej do něj, nezkoušej ho řídit a nikam nepřidávej regulátory. (jeden tip: pokud nemáš přehřívající se herní počítač, potřebuješ mít na vstupu před disky ten drnčící ventilátor? tak vytáhni ze základní desky jeho konektor, a občas kontroluj nějakým softem nebo v biosu po restartu teploty v bedně)

jsem tu reagoval na nějakou věc - a za chvíli chceš vlastně něco jiného, a nakonec z toho vyleze že jeden problém mezi tím léčíš dalšími věcmi a je zase co opravovat.

totálně zmatené nepřehledné nekonečné jednovětné odstavce, kde je smícháno najednou několik věcí dohromady, kde není jasné co všechno jsi provedla, cos mezi tím jen tak odinstalovala, a mezi textem zamíchány hromady jakýchsi dojmů a "prý" a "nevím".

obdivuju kmochnovy nervy, a firmy ve tvém okolí. nech si to od někoho znovu nainstalovat, nestyď se zeptat, a jeden problém nejdřív řeš jedním dotazem, který zkusíš potvrdit nebo vyvrátit. nebo pokud budeš postupovat jako dosud, budeš stále jen platit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny