Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Příběh na 3 slova (lvl 5)

Předchozí
http://pc.poradna.net/q/view/341139-pribeh-na-3-sl ova-lvl-4

lvl IV
Vlezl do talíře dveře se automaticky rozflákaly na kousky a zranily ufouna. Bolestí zamžoural mandlovýma očima skrz průzory bojového vozidla pěchoty, které bylo vybaveno mechanickou vrhačkou holubů, vrhající holuby rychlostí až 8GB za nejbližší kopec, zvaný Dva Zelené Kopce pod redmondským gigantem.
Jauvajs! Vykřikl vzrušeně, Gill Bates, který právě smotl brčko z akcií Yahoo! a akcí Lídlu si udělal hajzlpapír Harmasam vytře sám, ufoun tiše zíral.
Gill zapnul kalhoty a rádio, aby slyšel systém windows hlásit fatal error.
Farář se pokřižoval a pozvedl krucipysk. Ufoun si odkašlal několik žlutozelených hlenů a Gill zamlaskal nad tou nádherou. Rádio opět zaznělo hitem Marka Ztraceného a želva si dál drbala díru velkou a černou jak obrazovka smrti. Byla stejně modrá po instalaci Windows, měla modré i oči po otci operačního systému Pinďous, 2 MB RAM, 150MB pevný disk a 2x CD-ROM velikosti vlašského ořechu. To je miniaturizace! Zvolal Velký Bill!
Zastřelil konečně faráře jehož duch zůstává akorát na monitoru atomové mašiny Perkeo a našeptává ufounovi zapni si bednu dávají majora Zemana.
Do dubové rakve tvaru osmicípé hvězdy bohatě zlatem zdobené a hedvábím vyšívané měl ponožky, spodky srovnané do komínku jako za Čepičky či dědečka hříbečka, bo komínek padá a ševcovskou dratev plastelínu a hodil tyčku za plot Zbabělec! Stejně netrefil!
A zajíc utekl postěžovat si medvědovi že liška podvádí a žáby kradou a ženský bijou na vrata kostela karty na mariáš. Slyšel je čáp:"Nalámu, to víš" a nalámal zajíce i s kapsama. Nechal ale uši na zajícově tašce protože klokan nebyl vyskákaný do soboty. Erotický salón nepomohl. I přes snahu mrtvého zpovědníka faráře.
Dal si na kuráž jedno marťanské tentokráte silně alkoholické, Ufopramen kvasnicové 16% mlíko. Zajedl to tlačenkou s marmeládou kečupem a teplým obalovaným nanukovým dortem v pikantním nutrilonu s nasekanou okurkou a jahodovou hořčicí. Hlasitě si odříhl z lehka ublinknul a potácivým krokem odskákal na toaletu kde se totálně přebalil do žluta pak šel koupit nosorožce s dialýzou, 2kg sekaných hřebíků, který uvařil spolu s naloženou sousedkou a vyjetou naftou z traktoru Zetor, kterého šlohl Gillovi starostovi obce Prdlavec, kousek od Šulínova.
Proto se přesunul do jiné dimenze kde ženský nosily šaty z rosy a dlouhý fousy které jim zakrývaly pivní břicha a také limonádová záda. A káže farář. ...ten už ne!
Jiná dimenze byla totiž zároveň další level.



Marku dík za parser. (LaKr)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny