Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Strata nastavenia a posty z The Bat

Dnes som si chcel po telefonickom upozorneni zakaznika, ze nereagujem na postu pozriet po asi 2 dnoch postu. Bohuzial moj klient The Bat! 2.11.02 zahlasil, ze ziadne ucty nepozna. Ok, obnova je rychla, staci len urcit adresare. Obnovujem ucet za uctom (mam ich tam asi 10) a ked tu zrazu pozriem na maily...hm posledny z 1/2007. Nieco nie je dobre.
Pozriem adresare a ozaj maju datum z roku 2007. Nasiel som sice zalohu z 9/08, ale rad by som ziskal aj postu za posledne 4 mesiace. Bohuzial nic ma nenapada.
V Program files v adresari TheBat nie su ziadne adresare.
Na C:\TheBat su adresare z roku 2007
Podla shortcutu to vyzeral, ze maily sa mali ukladat priamo do c:\TheBat nakolko exac taham odtial a nie z Program Filesov.
V D&S v aplication data je TheBat so zalohou 9/08 (preco?)
Posledne veci, co som robil bolo pouzitie Combofixu, ktory sice menil datum, ale zaroven vytvaral bod obnovy a podla logu vymazal 2 subory a nie cely adresar.
Fakt netusim, co sa mohlo s mailami stat ak mi to niekto aspon kusok objasni budem rad aj ked maily za posledne 4 mesiace su asi uz navzdy fuc (prezijem, co uz).

Je inak zvlastne, ze v program filesoch je nejaky thebat, ja totizto u seba thebat neinstalujem, ale ked menim nb vzdy prenasam cely adresar a maily obnovujem uz cez samotny thebat. Dalej mi nie je jasne preco v data aplication su maily, ktore mam zazalohovane inde na disku a ako sa tam dostali.
Snad JaFi povie nieco carovne a mna dnes znovu osvieti;o).

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny