Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Over frequency a spustenie OS

Dobry den
mam problem s operacnym systemom windows xp, po zapnuti pocitaca prebehne bios, zobrazi sa nacitacia obrazovka windows ale na miesto prihlasovacej s uzivatelmi, zostane cierna obrazovka a uprostred modre okno s tymto:


OVER FREQUENCY
H: 77.1KHz V:85.OHz

nic sa neda stlacit, musim ho len restartovat a potom sa stane to iste. obavam sa ze to sposobil nejaky virus, ale momentalne nie je myslim dolezite co to sposobilo, dolezite su ine veci... a sice:
disk mam rozdeleny na particie
C: operacny system
D: dokumenty
E: dokumenty

dokumenty su 2x kvoli uzivatelom ale to s tym nema nic spolocne
nic sa nedalo robit, isla som teda preinstalovat, vlozim disk windowsu (mam legalny) malo by mi zobrazit volbu vybrat disk kam chcem instalovat/formatovat particie no nic take sa nestane, zacali sa kopirovat instalacne subory na disk a potom pokracovala insalacia.
vytvoril sa teda druhy OS - 1. je ten do ktoreho sa nemozem dostat a druhy ide v poriadku
dalsia vec: druhy operacny sa nainstaloval na oddiel (D:) a premenoval ho na (E:). dokumenty tam zostali a da sa do nich dostat pretoze neboli nastavene ako sukromne

poradila som sa o tom a jedine co mi bolo povedane ze take nieco, aby mi nedalo volbu vybrat particiu, kam chcem OS instalovat, prip. ju naformatovat - take nieco sa stat nemoze. skusila som to teda este raz, presne podla instrukcii, po vyzve: po stlaceni hocijakej klavesy spustite OS z CD, som stlacila nejaku klavesu (pismeno) a pokracovala instalacia. Stalo sa presne to iste co v prvom pripade, instalacne subory sa skopirovali na disk a zacala instalacia bez akejkolvek otazky kam to ma byt.
teda to bol uz treti OS a ten sa nainstaloval tento-krat na (E:) particiu a premenoval ju na (F:)

na (E:) boli tiez dokumenty. Zostali tam ale neda sa k nim dostat pretoze boli pod administratorskym uctom nastavene ako sukromny priecinok.
Skusala som vytvorit v oboch OS rovnomenneho uzivatela s rovnakymi pravami a heslom a ked som sa pokusala nastavit ciel dokumentov na tento priecinok pristup bol odmietnuty. Ziadne nastavenia tohto priecinku sa nedaju urobit pretoze vo Vlastnostiach sa pise ze ma 0 B a moznost sukromna zlozka je priesvitna. Inak tam nemozem nastavi vobec nic.

Poradte mi pls
1. Da sa nejako dostat do prveho operacneho v ktorom naskoci cierna obrazovka a udaje o zlej horizontalnej a vertikalnej frekvencii??? A následne to opravit.
Alebo to nejakym sposobom opravit cez dalsi operacny co tam je nainstalovany : napr na D (teraz uz E) alebo ten treti OS - pretoze do priecinku "pokazeneho" OS, ktory bol na C sa dostat mozem.

2. Ak sa neda dostat do tohto "pokazeneho" OS, a jedinou volbou bude naformatovat C, da sa nejakym sposobom odblokovat pristup aspon do dokumentov na (E:), ktore patrili uzivatelovi vytvorenemu na C ??? Je to naozaj dolezite!

moc dakujem za kazdu radu, pomozte mi

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny