Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OT: Povinná výbava automobilů

Protože je zde spousta řidičů, nebude na škodu tady na tom místě vypsat z dobře informovaného zdroje, co všechno budeme muset s sebou vozit. Ještěže mám veliké auto:

POVINNÁ VÝBAVA OD ROKU 2009
Od půlky letošního roku se má změnit povinná výbava:
Má ubýt rezerva, klíč na kola. Přibude papír pro sepsání pojistné události, tužka, reflexni barva a pásmo, aby si řidiči sepsali sami nehodu, protože PČR jezdí k nehodám nad 100 000 Kč.

OD ROKU 2010:
Přestane jezdit záchranka k méně než dvěma zraněným, takže k povinné výbavě přibude anestetikum, převozní lůžko a resuscitační jednotka a defibrilátor.

OD ČERVNA 2010:
Přestane jezdit pohřební služba k tragickým nehodám o méně než třech mrtvých a k povinné výbavě přibude lopata, krumpáč, 2× černý pytel se zipem, mramorová deska 1 × 1 m a 2× svíčka.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je to hnus, protože při srazení cyklisty to nikdo řešit nebude :-/ osobně jsem sundal o jedno auto r…
AZOR 20.02.2009 23:04
AZOR
Já na dohodu NIKDY nepřistoupím a volam polici, tečka Zavoláš PACHy *) i když nehodu zaviníš? Tak t… poslední
Dale Cooper 22.02.2009 18:30
Dale Cooper

Je to hnus, protože při srazení cyklisty to nikdo řešit nebude :-/ osobně jsem sundal o jedno auto rám (tzn u mého bejvalého kola (silnička) 15k..). Nedávno jak mi sundalo jiné (jenom malé škrábnutí mne,kolo ok), tak jsem polici volal, zvlášt když od nehody ujel. A rozhodně to hodlam dělat nadále, at se třeba pos*. Pod 100k je to jen v případě, že se oba dohodnout, kdo je viníkem apod. Já na dohodu NIKDY nepřistoupím a volam polici, tečka. A doporučuju to všem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru