Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak obejít DVD regiony?

Dobrý den vespolek,
nacházím se v neutěšené situaci... dostal jsem se k DVD filmům, dovoz z USA, kde je přirozeně jiný region, jak u nás v Česku. Software i mechanika mi vesele umožňovaly přecházet z mého regionu na jejich, ale samozřejmě jen pětkrát. Zapřísáhnul jsem se, že si nechám alespoň jednu změnu k dobru, že nebude moudré řešení nechat si to zablokovat na konkrétní region, ale co čert nechtěl nedopatřením se mi podařilo mechaniku bloknout. Zkoušel jsem tedy programy jako DVD GENIE, a typu REGION KILLER, ale žádný nejeví snahu mi pomoct z mojí šlamastyky, tak jsem se chtěl zeptal, jestli je tu nějaké východisko, aniž bych si musel pořizovat jinou mechaniku, bo případně počítač?? Jestli se dá nějak obalamutit hardware, případně nějakým osvědčeným programem prolomit nebo obejít ten zakotvený region? Plus jsem se chtěl zeptat, zda-li je možné, že ten programek REGION killer atd. nefunguje proto, že mám už zablokovanou mechaniku a že by mi to u nějaké jiné povolil, aniž by se muselo přepínat mezi regiony?? A poslední dotaz mám, jestli se to nedá řešit, vytvořením virtuální mechaniky - tam zas nevím jak nahrát obraz DVD filmu, když nemá data jako třeba hra... Opravdu budu velice vděčný za jakoukoliv radu, protože takhle jsem v koncích. S pozdravem marshall

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tam zas nevím jak nahrát obraz DVD filmu, když nemá data jako třeba hra... co??? Filmove DVD ma dat… poslední
MM.. 19.02.2009 15:53
MM..

tam zas nevím jak nahrát obraz DVD filmu, když nemá data jako třeba hra...

co??? Filmove DVD ma data normalne v suboroch (v zlozke VIDEO_TS), su to normalne subory, podobne ako na DVD hry su subory hry.

Ked tam strcis DVD s nepodporovanym regionom a das si v tento pocitac na mechaniku pravy klik - prieskumnik (prezerat subory) tak tam nieco vidis? Zlozky/subory?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru