Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem prodej mého PC

tak se na elyty podívej jak vypadají, nic ti nebrání.
o co jde: shitoví výrobci je v minulosti umísťovali velmi těsně k patici, takže byly ohřívané chladičem procesoru. shitvýrobci používali levnější typy na nižší teplotu (85°), to zkracovalo jejich životnost. případně měly levnější elyty horší esr odpor, takže měly větší ztráty, a napětí bylo hůř filtrované (nestabilita).
než přišly přímotopy p4, číňani často odflákli desku a nastrkali kondy někam kde je neofukoval větrák tehdejších chladičů.
anebo z cenových důvodů na desce neosadili celý napájecí filtr.
ovšem pokud nemáš shitboard značky ecs nebo podezřelý msi, nemusí znamenat 5 let problém.

vada toho pc je že nemá vůbec žádnou paměť, jen dva výlisky plošného spoje s nějakou keškou. i ten malý disk by se dal chvíli vydržet, když není doteď zaplněný. ale pokud je pc vybaven oblíbeným šmejdzdrojem našich garážníků - poddimenzovaným eurocase, je vhodné ho taky vyměnit za něco dnešního tiššího.

samozřejmě pokud potřebuješ patřit mezi "zapařené", výkon toho krámu tě nemůže uspokojovat a zaslouží si to vyhodit z 12.patra.

ty totiž furt řešíš "co kdyby..", a "nemělo by se přece jen.."? kromě ramky to na net stačí, kdo si chce hrát na děcko, tomu nebude stačit nikdy nic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny