Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NB MicroStar GX630X a hlučnost?

Dobrý den, má někdo s tímto NB zkušenosti? Líbí se mi výkon vs cena. Jelikož bych ho poižíval často i na nenáročnou práci(word...), tak by mě zajímala jeho hlučnost v tomto "klidnějším" režimu. Je v něm tedy téměř neslyšitelný?
Děkuji

Předmět Autor Datum
No vypada to hodne solidne. Ja mam MSI GX700 a slyset ho je (a to poradne) jen kdyz rozjedu nejakou…
RedMaX 18.02.2009 21:09
RedMaX
díky za info jinak ještě k té hlučnosti: tu "tichost" by si popsal jako jemné bzučení, nebo šelestěn…
georgis 18.02.2009 21:36
georgis
nebzuci to, jakou to ma hlucnost nebo "neslysitelnou tichost" ti rict nedokazu, proste kdyz se zacne…
RedMaX 18.02.2009 22:30
RedMaX
oki, to chápu, ale já jsem celkem puntickar a tohle bude muj prvni notebook a stale tezko prekusuji…
georgis 18.02.2009 23:01
georgis
a ještě poslední věc: jak ti na něm jedou 1080p filmy a hry? dík poslední
georgis 19.02.2009 12:16
georgis

No vypada to hodne solidne. Ja mam MSI GX700 a slyset ho je (a to poradne) jen kdyz rozjedu nejakou 3D hru, ale u ty mam pustenej zvuk, takze to vubec nerusi a nevnimam to. To je ale normalni u kazdeho notasu. Jinak je tichej.

MSI ma dve zasadni vady:
1. S notebookama se musi opatrne a pokud je to vylozene denni prenaseni asi bych ho nedoporucoval. Pokus je spis domaci a sem tam nekam na vikend, tak v pohode.
2. MSI absolutne neaktualizuje ovladace a napriklad ja mel na Vistach neustale "modrou smrt", dokud jsem nepostahoval a nenainstaloval ovladace zvuku a site od vyrobce chipu. Rovnez na GK byly potreba neoficialni, ale myslim, ze ted uz NVidia zacala vydavat ovladace i k notebookum sama, tak to by nemel byt problem.

díky za info
jinak ještě k té hlučnosti: tu "tichost" by si popsal jako jemné bzučení, nebo šelestění? a je to spíše neslyšitelná tichost, nebo naopak? - vím, že jsou to hloupé otázky, když si majitel podobného NB, tak bych rád slyšel tvůj osobní názor :)

a LCD pozor. uhly ujdou, nebo je to celekem bída?

nebzuci to, jakou to ma hlucnost nebo "neslysitelnou tichost" ti rict nedokazu, proste kdyz se zacne hodne zahrivat (3D hry), tak prida vetrak na otackach, coz je vzdycky slyset.
Pozorovaci uhly na LCD jsou standardni jako u jinych NB - podsvetleni docela ujde (rovnomerne).

Divim se, ze to resis. Pokud prezijes ty dve vady, o kterych jsem psal, tak je to proste NB na komponentach, ktery za stejnou cenu na jinem NB neudelas. A tak to take musis brat - pokud nemusis resit penize, tak samozrejme obdobne namakany HP, Lenovo nebo Dell budou mit parametry jako mechanicka odolnost, tichost, ... lepsi.

oki, to chápu, ale já jsem celkem puntickar a tohle bude muj prvni notebook a stale tezko prekusuji to preplaceni(deskop v teto kvalite by vysel za zlomek), ale notas potrebuji ... a kdyz za nej mam dat 22000,-, tak bych ho při kancelářské práci slyšet nechtěl - jinak to, že bude hlučný při hrách je mi fuk

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru