Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pc nenabíhá + hodiny se zpožďují

Nedávno jsem byl nucen vyměnit zdroj, protože odešel do věčných lovišť (jen se z něj zakouřilo a nejel). S novým zdrojem PC asi týden OK , pak se začal objevovat první problém - hodiny se mi začali zpožďovat. Vyměnil jsem tedy baterku. Nepomohlo. Další problém je vážnější, asi tak jendo zapnutí z deseti PC nenajede při sepnutí PC power on. USB je napájeno, to poznám na myšce, ale PC nenaběhne při stisknutí power na PC. Vždy se zapne asi tak do pěti minut. Bez nějakého zásahu, prostě to během pěti minut zkouším pořád zapínt až najede.
Měli jste někdy podobný problém?? Je možné že tehdy se zdrojem odešlo "něco" na základní desce?? Nebo nový zdroj může být vadný. Nemám možnost vyzkoušet PC s jiným zdrojem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takto se podle mě projevue odcházející deska (asi jí starý zdroj při odchodu nějak "pomohl").
jbo 20.02.2009 09:54
jbo
To co opisuješ, je zlé, tie vypadávajúce hodiny ukazujú že napätie kolíše, odhadujem to na zvody kon… poslední
Joseph 20.02.2009 10:38
Joseph

To co opisuješ, je zlé, tie vypadávajúce hodiny ukazujú že napätie kolíše, odhadujem to na zvody kondenzátorov. Pre 99,9999 % ľudí to znamená vymeniť mainboard. Občas sa niekto odhodlá a vymení konzdenzátory. No má to zmysel len ak je doska relatívne novšia a vieš že ti bude stačiť výkonom ešte pár rokov. Ináč niet dôvodu to robiť, iba ak si to chceš vyskúšať.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru