Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Minirecenze Q.Media (převod LP-mp3)

Fuente - celou dobu mně strašilo v bedně, že jsem někde něco takového viděl - samosebou, a bohužel, za úplně jiný peníz.
Dnes otevřu katalog Conrad 2008, a hele
USB gramofon iTTUSB - obj.č. 30 23 78-08
A pro ostatní - prosím vás, celý život nedělám nic jiného, než sbírám muziku - každej jsme prdlej nějak jinak.
Nedávno šlo bratru 350 LP k popelnici, protože výkupní cena by se ani nevyrovnala nákladům odvezení na prodejnu - na štěstí je adoptoval soused, a jedno oko nebylo suchý. Potom jsem rozdal známým, kteří ještě mají MC, bratru 60 MC kazet, samosebou "sjetých" z těch desek, a z dalších jiných - naštěstí jsemměl kamaráda stejně postiženého, jako já, kterému zdrhnul jeho další kamarád do NSR, a začal ho tvrdě zásobovat tamější produkcí, a díky tomu jsem měl to "nejnovější", co bylo možno v 70 letech sehnat - a to i fláky z let padesátých, a šedesátých.
LP, a MC šly z baráku jenom proto,že sotva jsem nabral jakés-takés vědomosti o Netu, začal jsem honit, kde sehnat ty moje nahrávky, protože převod z MC do PC nebylo to pravé ořechové. Tenkrát jsem narazil na KazzaLiteResurrection.0.0.7.6, a díky ní a plno času nad tím strávených, jsem se dodachmal k tomu, že jsem měl to samé na kazetách, i na PC.
A proč to píši - v muzice se vyznám, zaplať přírodo i dobře slyším /zatím/, ale nikdy jsem se nehrabal v nějaké, úplně zbytečné Hi-Fi.
Plno věcí jsem z Mp3, převáděl pomocí Nera na Wav, zase aby známí, kteří nemají přehrávač Mp3, si to mohli přehrát na svých přístrojích, a v autě.
A stavte se třeba na hlavu - ale obyčejné ucho, obyčejného člověka, nepotřebuje, nějaké zvukové "vyfikundace", a by si vychutnalo písničku z mládí.
Převčírem jsem zrovna předal CD v Mp3, se 120 nahrávkama známému, známých, který slavil 55 let, a co to s ním udělalo, to bych vám všem přál vidět.
A co on potom udělal se mnou, to taky stálo za to - už nepomáhal ani autopilot.
Naštěstí jeho dcera nepila, hodila mně v autě před barák, pak už jsem se svalil, a chrápat, jako nemluvně, až do rána.
Ale tu jeho nezřízenou radost, budu vidět hodně dlouho.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny