Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Acer-dobrá značka?

S reklamacemi vetsinou u solidni firmy nebyvaji moc problemy. Problemy jsou s reklamacemi u Aceru, kdy se nejednomu cloveku stalo:

1) neuznana reklamace
2) opravena reklamace, ktera se okamzite po spusteni opakuje
3) uspesna reklamace, stroj se vsak vratil s jinou chybou
4) uspesna reklamace

Problem vidim v tom, ze Acer je nejprodavanejsi znackou u nas (proc asi...). To bohuzel vede i k velkemu poctu reklamaci. Odpovidajicimu poctu prodanych kusu by mela odpovidat i kapacita servisu. Je-li kapacita nizka (a pokud si dobre pamatuji - acer ma jedinne servisni stredisko v Brne), nikdo se s reklamacemi moc nepara, aby to stihaly. Dalsi otazkou je kvalifikovanost personalu a proc dochazi k bodu 3.

Osobne jsem nekolikrat reklamoval ntb. jine znacky (vivat Toshiba) - a kazda pobocka jednoho servisu k tomu pristoupila jinak. Prvni provedla vymenu disku, nahozeni noveho systemu - vse v absolutni pohode. Druha vymenila disk, vubec nic neobnovila, zkonstatovala poskozeni systemu (ac ten na hw zavadu nemohl mit vliv) v dusledku nainstalovaneho cistice tempu, zaspinila cerne klavesy bilou pastou a nevratila doklad o nakupu... Na upozorneni nevraceneho dokladu jiz nereagovala. :x:

PS: mas stesti, tak si toho vaz, dokud stav trva!!! :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny