Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s IP adresou

Potřebuji poradit s internetem, připojení mám wifi, večer vypínám počítač a je vše v pořádku, druhý den odpoledne zapnu počítač a internet nejde. Zmizí nastavení IP adresy, masky atd., všechna čísla co se tam nastavují, vždy je tam musím dopsat a pak internet funguje. Počítač je nově postavený/asi měsíc/ windows je legální. Tento problém se už vyskytnul asi 3krát. A jednou se stalo, že úplně zmizela ikonka připojení k místní síti, takže jsem musela volat technika, aby mi poradil co s tím, udělala jsem obnovení a fungovalo to. Ale ani technik mi nedokáže říct v čem je problém. Najde se tu někdo kdo mi poradí?

Předmět Autor Datum
pokud se ti nastavení ip nechce furt opisovat, zadej si hodnoty do free nastavovátka www.netsetman.c… poslední
lední brtník 27.02.2009 10:28
lední brtník

pokud se ti nastavení ip nechce furt opisovat, zadej si hodnoty do free nastavovátka www.netsetman.com

pro wifi zkontroluj* že ti běží služba wzcsvc (automatická konfigurace bezdrátové sítě). start - spustit - services.msc

havěť: podívej se co všechno s jak chorými názvy se ti spouští automaticky po startu*, nežádoucí svinstvo zakaž. start - spustit - msconfig.exe - po spuštění. kolegové ti možná doporučí superantispyware.com a kontrolu antivirem.

*) mnohem lépe to zobrazí včetně umístění souborů a popisu free starter

zmizela ikona připojení k místní síti

kdo ty windows instaloval? jsou v pořádku ovladače chipsetu základní desky? síťové karty? pro připojení k wifi se používá nějaká utilita výrobce, anebo normální přehled bezdrátových sítí z windows?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru