Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem QIP bo ICQ do Mobilu...

Ahooj Chci se zeptat co je lepši jestli Ajsko bo QIP mám Nokiu 5300 a ješte se chci zeptat Jestli něco stoji když odešlu zpravu z mobilu z Ajska?Jestli by někdo mohl dat Link kde bych stahnul QIpa bo ICQ dííky moc Moc tomu nerozumim...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Internet v mobilu používám od té doby co jej začali nabízet. Nyní mám od T mobile Surf&Mail+ za 236,…
Henessy 03.03.2009 01:16
Henessy
Tak jako to sou pěkny svině jak vydim ty prachy tak semi tam list nechce a kam vubec mužu a co mužu…
TomasTomas 03.03.2009 09:26
TomasTomas
Můžeš to reklamovat. Pokud máš od nich aktivován internetový tarif, tak ti nemůžou účtovat data za i…
Prasak 03.03.2009 12:29
Prasak
Jo jasny Já pravě jenom kdybich byl ty 3měsice občas na Ajsku abych zato neplatil:)
TomasTomas 03.03.2009 13:31
TomasTomas
Vyprdni se na to - O2 ví, co dělá. Teď budeš mít ICQ 3 měsíce v mobilu a pak zjistíš, že to tam chce…
Prasak 03.03.2009 14:13
Prasak
Tet sem tam volal a Ptal semse projistotu jestli seto plati prej si to mám přečist a Ebuddy.com tak…
TomasTomas 03.03.2009 16:30
TomasTomas
index.php tady je ICQ klient do tveho mobilu, vse si tam nakonfigurujes k obrazu svemu, je to nejset… poslední
borsuk 03.03.2009 21:02
borsuk

Internet v mobilu používám od té doby co jej začali nabízet. Nyní mám od T mobile Surf&Mail+ za 236,81 Kč vč. DPH.Neomezený přístup k webu WAP, web'n'walk prohlížeče, Opera Mini a další webové prohlížeče v telefonech. Neomezený přístup k e-mailu POP3, IMAP, SMTP.Jsem připojený k ICQ, k aktualizacím počasí a I go a v pohodě se vejdu do limitu.
Ale POZOR. I mi se stalo, že mi přes to, že jsem začal používat internet od druhého dne vyúčtovali 3500,- za data navíc, ale vyreklamoval jsem to.Od té doby používám jejich servisní body, případně písemou komunikaci. Za ta léta jinak absolutní spokojenost.

Můžeš to reklamovat. Pokud máš od nich aktivován internetový tarif, tak ti nemůžou účtovat data za internet. Ale napřed si důkladně prostuduj podmínky používání toho tarifu, třeba u T-mobilu se to vztahuje na data prosurfovaná přes prohlížeč v mobilu, ICQ se to toho nezapočítává (tedy účtují to zvlášť jako přenesená data). Nevím, jak je to u O2, ale co jsem četl, tak by se to mělo vztahovat na všechno, včetně ICQ, ale raději si to ověř.

index.php tady je ICQ klient do tveho mobilu, vse si tam nakonfigurujes k obrazu svemu, je to nejsetrnejsi aplikace co se tyce "zravosti" dat, jestli mas internet v mobilu gratis na par mesicu, nemusi to jeste znamenat ze za provoz ICQ klienta nebudes platit, uz o tom psal vyse kolega prasak, (je li ale spravne nekonfigurovan vychozi datovy profil pres ktery se mobil pripojuje k internetu, bude to jen par korun, plati pro TMO, u O2 netusim), zpravidla se to tyka jen brouzdani po internetu pres mobil a nejaky javovsky prohlizec vyuzivajici protokol HTTP, jelikoz ale tato aplikace a ani zadna jina nejede pres tento protokol, musis si danou situaci zjistit dotazem u tveho operatora, take pozor na vychozi profil pripojeni k internetu (datovych paketu), nesmi byt WAP, jinak se nedoplatis.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru