Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy se záznamem zvuku

Mám problém se záznamem zvuku, mikrofon je určitě v pořádku, zvuková karta by měla být taky, však kdykoli se pokoušim zaznamenávat zvuk buď se nezaznamenává nic, nebo jen šumy, ve vysokých frekvencích se dá občas rozeznat hlas, ale jen velmi tichý. Mikrofon určitě neni nikde ztišený, veškeré nastavení by mělo být v pořádku, výsledky tomu však neodpovídaj. Tuším že problém bude v ovladačích, ale zkoušela sem je přeinstalovat z původních co jsem dostala k PC, ale beze změny .. Nenapadá vás něco?

Předmět Autor Datum
skus uviesť typ zvukovky, mikrofonu...
pablito 04.03.2009 16:33
pablito
Zvukovku nevim :( .. Jestli to jde zjistit v Pc tak se po tom mrknu, ale nikde sem to nenašla, ani v…
Wealouce 04.03.2009 18:44
Wealouce
bud je strceny v blbej diere, alebo nie je strceny poriadne, alebo je problem v nastaveni konektorov…
MM.. 04.03.2009 18:52
MM..
Toto vše je nastavené dobře, mikrofon je určitě zapojený, hlasitost je na maximum veškerá zesílení a…
Wealouce 04.03.2009 19:12
Wealouce
Kurnik sopa co presne z toho co som pisal si skontroloval? Ja som nepisal o "veskerych zesilenich" a…
MM.. 04.03.2009 19:28
MM..
Našla respektive sem to ani hledat nemusela,protože tyhle věci mám už asi dvacetkrát prošlý když jse…
Wealouce 04.03.2009 19:49
Wealouce
Keby bolo vsetko urobene tak ako pisem tak by to fungovalo (za predpokladu ze neni vadna zvukovka al…
MM.. 04.03.2009 20:01
MM..
To by mě taky zajímalo .. dík za pomoc .. poslední
Wealouce 04.03.2009 20:04
Wealouce

bud je strceny v blbej diere, alebo nie je strceny poriadne, alebo je problem v nastaveni konektorov zvukovky (skontroluj nastavenia ovladaca - ikonka vpravo dole, a aj ovl.panely - zvuky tam prehladaj vsetky nastavenia), alebo v mixeri (ikonka vpravo dole) - tam si niekde v rozsirenych nastaveniach pre mikrofon povol mic boost (+20dB) a nastav si hlasitost mikrofonu na max pre nahravanie (v nastaveniach pre nahravanie a nie v nastaveniach pre prehravanie, to je rozdiel). A samozrejme tam aj treba vybrat nech sa nahrava z mikrofonu a nie z line-in apod.

Toto vše je nastavené dobře, mikrofon je určitě zapojený, hlasitost je na maximum veškerá zesílení a proztlumenej neni .. Pokud nahrávám, tak určitě prostřednictvím daného mikrofonu, již jsem psala že je hlas slyšet, i když velmi tiše když do toho hodně člověk řve ( to mi však problém neřeší, zvuk je na nic ! ).

Našla respektive sem to ani hledat nemusela,protože tyhle věci mám už asi dvacetkrát prošlý když jsem se snažila zjistit kde je chyba. Do pojmu 'veškeré zesílení' jsem jen neobratně shrnula že jsou splněné všechny 'požadavky' cos mi doporučoval. .. Pro tvuj klid, abys neměl kecy sem všechno prošla znova,a překvapivě, i to je nastavený tak jak doporučuješ.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru